My style rocks: «Αγάπη μου, όχι σε εμένα...» - ''Πάγωσε'' η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το σχόλιο της Ναυσικάς

Δεν ήξερε από που της ήρθε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Αγάπη μου, όχι σε εμένα...» - ''Πάγωσε'' η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το σχόλιο της Ναυσικάς

Eπεισοδιακά ήταν όσα είδαμε την Πέμπτη 2/2 στο My style rocks με τα κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα και πολλά σε άβολη θέση με τα σχόλια των κριτών.

Από τη μία θα λέγαμε, πως αυτή είναι η δουλειά της επιτροπής, από την άλλη όμως είναι ωραίο όταν τα σχόλια ξεφεύγουν να ακούμε τις διαγωνιζόμενες να έχουν λόγο και θέση.

Η κατάσταση όμως έγινε αμήχανη με τα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Ναυσικά αναφορικά μα το σημερινό της look με την παίκτρια να απαντάει με ειρωνεία και σε ένα σημείο έντονη επιθετικότητα.

Το αιχμηρό σχόλιο της Ναυσικάς στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My style rocks

«Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το look Ναυσικά μου, ένα κόκκινο κραγιόν ή σκουλαρίκια χρειαζόταν», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Ναυσικά με την ίδια να απαντάει: «Συμφωνώ».

«Με τι συμφωνείς αφού δεν πρόλαβα να μιλήσω», είπε εκνευρισμένη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την παίκτρια να απαντάει: «Όχι μπορείτε να συνεχίσετε» και τη Ναυσικά να συνεχίζει: «Όχι αγάπη μου...»! Και την βαθμολόγησε με άσσο.

Τότε ήταν που η παίκτρια αντέδρασε και κατέληξε λέγοντας: «Αγάπη μου, όχι σε εμένα...».

Το σχόλιο του Κουδουνάρη που έκανε παίκτρια να αποχωρήσει κλαίγοντας

Γενικότερα έχει παρατηρηθεί, πως ο Κουδουνάρης δε μασάει τα λόγια του, όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε, ωστόσο αυτή τη φορά η χαμηλή βαθμολογία, που έβαλε στη Βασιλική τη στεναχώρησε.

Μάλιστα η παίκτρια σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Κουδουνάρη ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να φεύγει από πλατό και το λόγο για εκείνη να παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το στυλ είναι πρώτα η συμπεριφορά και μετά τα ρούχα…», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Κατερίνα Καραβάτου να του απαντάει: «Η Βασιλική αισθάνθηκε λίγο περίεργα και βγήκε έξω. Πάμε να δούμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες».