"Κοκκαλωμένη" η Ευγενία Σαμαρά - Τι συνέβη στον αέρα του MEGA με την πρωταγωνίστρια του Σασμού

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ευγενία Σαμαρά, μία από τις πρωταγωνίστριες του Σασμού (δείτε εδώ πρώτοι την πιο σπαρακτική σκηνή του αποψινού 3/2 επεισοδίου), που υποδύεται την Στέλλα, την δικηγόρο που ποτέ δεν κατάφερε να αγαπήσει ο Αστέρης όσο κι αν εκείνη το ήθελε, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Πέμπτης 2/2.

Πέρα, λοιπόν, από την τεράστια συγκίνησή της στον αέρα (δείτε εδώ τι συνέβη), την παρακολουθήσαμε να μιλάει για πολλά. Ο παρουσιαστής, όμως, Θεοχάρης Ιωαννίδης, δεν έμεινε μόνο στη συζήτηση και θέλησε να της κάνει μία μεγάλη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, έφερε στο πλατό έναν παλιό συνεργάτη της, με αποτέλεσμα να μείνει "κάγκελο" και να τον κοιτάει χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Άφωνη η Ευγενία Σαμαρά στο Night Out

«Σόρρυ, ένα λεπτάκι παιδιά! Σόρρυ! Όχι, τίποτα να διορθώσω κάτι θέλω. Βαγγέλη μου, έρχεσαι λίγο;» αναφώνησε ο Ανδρέας Γεωργίου κατά την είσοδο στο πλατό δημιουργώντας ένα αρχικό σοκ στην καλεσμένη και προσθέτοντας, μιας που είναι και σκηνοθέτης της εκπομπής: «Είναι πολύ καλά φωτισμένη αλλά μπορούμε λίγο να κατεβάσουμε εδώ το φως; Για να την υποφωτίσουμε λίγο, αυτό θέλω».

«Βλέπεις τα τρία μόνιτορ, η τρία; Μπορούμε να βάλουμε λίγο τη… Γη της Ελιάς εκεί; Την αφίσα; Παίζει στο Σασμό η κοπέλα», συμπλήρωσε ο ίδιος με την Ευγενία Σαμαρά να προσπαθεί να κρατήσει το γέλιο της.

«Εντάξει, βεντέτα και ο ένας, βεντέτα και ο άλλος», απάντησε τότε η ηθοποιός με εκείνον να ζητά να ηχήσει στο πλατό το τραγούδι τίτλων του Σασμού.