Καλημέρα Ελλάδα: Αποχώρησε στα μισά της εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Η ανακοίνωση του Παπαδάκη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Αποχώρησε στα μισά της εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Η ανακοίνωση του Παπαδάκη

Μια μικρή αναστάτωση επικράτησε στα μισά της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης χρειάστηκε να αποχαιρετήσει την Μαρία Αναστασοπούλου η οποία έπρεπε να αποχωρήσει από το πλατό.

Ακολούθησε λοιπόν η εξής συζήτηση:

  • Γ.Π.: Λοιπόν, φύγε Μαρία, φύγε.
  • Μ.Α.: Φεύγω, παιδιά. Καλή συνέχεια.
  • Γ.Π.: Θα τα πούμε τη Δευτέρα. Όλα να πάνε καλά, ξέρεις εσύ, δεν λέω τίποτα παραπάνω.
  • Μ.Α.: Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Η ανακοίνωση του Παπαδάκη για την Αναστασοπούλου

Μετά την επιστροφή τους από τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε: «Το Μαράκι έφυγε γιατί έχει μια υποχρέωση. Δεν είναι τίποτα σοβαρό».

Την θέση της της Μαρίας Αναστασοπούλου για το υπόλοιπο της εκπομπής πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Διαβάστε επίσης: Η διάδοχος του Γιώργου Παπαδάκη απαντά πρώτη φορά σε όλες τις «ενοχλητικές» ερωτήσεις

Η αποκλειστική συνέντευξη της Αναστασοπούλου στο YOUWEEKLY

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή της συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη στην διαχρονική εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα.

Επίσης, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, που σπάνια το κάνει.

Και φτάνουμε στο “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι πολλά χρόνια η γνωριμία σου μαζί του;

Τον Γιώργο Παπαδάκη είναι σαν να τον ξέρω εκατομμύρια χρόνια, όπως τον ξέρει και όλη η Ελλάδα, προσωπική σχέση όμως δεν είχαμε. Μια φορά τον είχα συναντήσει τυχαία σε ένα τραπέζι που ήταν και εκείνος με την οικογένειά του και την δεύτερη φορά τον συνάντησα όταν μου έκανε την πρόταση με τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή.

Περίμενες να ακούσεις την φράση από το στόμα του -και πόσο τιμητικό ήταν για σένα - όταν είπε: “Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η διάδοχός μου”;

Μαρία Αναστασοπούλου για γιώργο Παπαδάκη περιοδικό you

Φυσικά και έχω επίγνωση της εκπομπής που βρίσκομαι από φέτος και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά. Αν μερικά χρόνια πριν, υποθετικά κάποιος μου έλεγε ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο από τον Γιώργο Παπαδάκη, θα του απαντούσα ότι αυτό δεν θα συμβεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα... Την πρώτη μέρα που έπεσε το σήμα του “Καλημέρα Ελλάδα”, μιας εκπομπής που άκουγα και έβλεπα εδώ και πολλά χρόνια, δεν πίστευα ότι είμαι και εγώ μέλος της. Είναι πολύ τιμητικό για μένα να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Παπαδάκη και νιώθω στο πλευρό του μεγάλο το βάρος της ευθύνης. Όμως ήρθα στο κανάλι επί τούτου, για να συνεργαστώ μαζί του και οφείλω να πω ότι η επαγγελματική σχέση μας είναι απίστευτη, όλη μέρα κάνουμε brainstorming για την εκπομπή συμπαρασύροντας και την υπόλοιπη ομάδα.

Θυμάσαι όταν στον “αέρα” της εκπομπής μπερδεύτηκες και αντί να πεις ΑΝΤ1 είπες ΣΚΑΙ; Ο Γιώργος Παπαδάκης σου είπε χιουμοριστικά “Μαράκι μάλλον σου λείπει ο Δημήτρης Οικονόμου”...

Είχε πολύ πλάκα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό, βλέπεις μετά από τόσα χρόνια είναι η δύναμη της συνήθειας... Εγώ στο μεταξύ συνειδητοποίησα μετά από κάποια δευτερόλεπτα ότι έκανα λάθος, μόλις άκουσα την ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη που σημειωτέον το χιούμορ του δεν παίζεται (δείτε εδώ το βίντεο από την συγκεκριμένη επική στιγμή)...

Επίσης υπάρχουν και κάποιοι που λένε χιουμοριστικά “επιτέλους να και ένα κορίτσι δίπλα στον Παπαδάκη που ακούμε την φωνή του και δεν δίνει μόνο τα δώρα”... Το έχεις ακούσει αυτό;

Ναι... Δεν θα σου κρύψω ότι την είχα ακούσει και εγώ αυτή την “αγωνία” από άλλους, αλλά πολύ συνειδητά έκανα αυτή την επιλογή, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος που διανύουμε δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ούτε εμείς τρέχουμε ξένοιαστα στα λιβάδια ... Είναι μια μεγάλη πρόκληση να είσαι δίπλα στον Παπαδάκη γιατί Παπαδάκης είναι ένας, η πρωινή ζώνη φτιάχτηκε από εκείνον και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι χωρίς εκείνον... Τελεία! Δεν είναι καθόλου ωραίο να ακούγονται τέτοια σχόλια για συναδέλφους που ο καθένας έχει την δική του πορεία και ψάχνει να βρει τον χώρο του. Εγώ τουλάχιστον βρήκα τον χώρο μου μέσα στην εκπομπή. Αυτόν τον χώρο τον κερδίζεις μόνος σου, είναι μια καθημερινή μάχη που δίνεις βήμα- βήμα. Φυσικά στην αρχή είχα και εγώ άγχος για το πως θα λειτουργήσει αυτή η συνύπαρξη, φυσικά και χρειάστηκα περίοδο προσαρμογής - ακόμα προσαρμόζομαι σε ένα καινούργιο περιβάλλον παρότι προέρχομαι από ένα παρόμοιο περιβάλλον που το ήξερα πολύ καλά - τελικά όμως όλα λειτούργησαν πολύ θετικά και σχετικά γρήγορα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.