«Είμαι γκέι! Είμαι σε μια φάση που...» - Οι νέες αποκαλύψεις του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

«Δεν ξέρω τώρα πως θα ακουστεί αλλά είναι η αλήθεια ότι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι γκέι! Είμαι σε μια φάση που...» - Οι νέες αποκαλύψεις του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

Σπανίως κάθεται στη θέση του καλεσμένου αλλά όταν το κάνει οι δηλώσεις του είναι καθηλωτικές. Ο Νίκος Μουτσινάς το πρωί της Παρασκευής 3/2 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και άκρως ακομπλεξάριστος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε η παρουσιάστρια, Μπέτυ Μαγγίρα.

Ερωτήσεις τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική ζωή του. Με αφορμή την coming out συνέντευξη που είχε κάνει ο παρουσιαστής πριν από λίγο χρονικό διάστημα (δείτε τι είχε πει εδώ για το κομμάτι των σεξουαλικών του προτιμήσεων και πως το πήραν οι γονείς του), η Μπέτυ Μαγγίρα ξεκίνησε την κουβέντα ρωτώντας τον γιατί τώρα. Γιατί θέλησε να ανοιχτή τόσο πολύ εκείνη την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά

«Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είμαι gay, δεν είμαι gay, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος) μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Είμαι μόνος μου. Που να ξέρω αν θέλω σχέση τώρα, άσε με. Ποιος σύντροφος τα δίνει όλα στην σχέση του; Μη λέτε τα δίνω όλα, ούτε ότι θέλω να ζήσω το πάθος. Συνήθως δίνουμε για να πάρουμε, 99%. Άμα δεν πάρεις αυτό το ένα μπορεί να πάθεις κακό μέσα σου. Δεν υποβαθμίζει την σχέση αν δεν τα δώσεις όλα. Δεν θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον το 100% πουθενά. Οφείλουμε να κρατάμε και για εμάς. Αν δεν προστατέψω εγώ τον εαυτό μου, στα δώσω όλα κι εσύ μετά φύγεις; Είναι φροντίδα προσωπική αυτό.»

Όσον αφορά την υιοθεσία δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο. Με ξεπερνάει το γεγονός σαν αποτέλεσμα ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάτε τα παιδιά αυτά να μείνουν σε ένα ίδρυμα παρά σε ένα σπίτι. Γιατί δεν παίρνουν κοινωνικούς λειτουργούς για να ανθήσει αυτό το επάγγελμα και να έχεις έναν κοινωνικό λειτουργό να βλέπει κάθε λίγο τι γίνεται! Είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν αγχώνομαι. Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει από την ζωή μας.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του λέγοντας «Εγώ γενικά άμα πάω με την ιστορία μου, είναι πολλά τα χρόνια που κάνω καθημερινό. Μου αρέσει πολύ κι έχω χτίσει κι αυτή την σχέση με τον κόσμο. Από εκεί και πέρα όμως είναι ένα ξόδεμα ατελείωτο ενέργειας. Η εκπομπή που κάνω, χωρίς να θέλω να την υποβαθμίσω, είναι μια εκπομπή που αν δεν υπάρχει κέφι, μπρίο, χαρά, ενέργει και χορός δεν έχει καμία σημασία να υπάρχει. Είναι μόνο αυτή η ωραία μπούρδα της παρέας. Εγώ ξεκινάω την εκπομπή στο εκατό δεν χτίζω σιγά σιγά. Είναι πάρα πολύ αυτό κάθε μέρα. Τα τελευταία χρόνια με την κορώνα κλπ επειδή του δώσαμε και παραπάνω μπουστάρισμα, δεν... πρέπει κάπου να γεμίσω πως θα γίνει;

Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα πια να περάσω σε μια άλλη σφαίρα. Να μην είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση. Με έχουν χορτάσει κιόλας οι τηλεθεατές. Τα νούμερα δε με επηρεάζουν ούτε λίγο.»