Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Οι ηθοποιοί δεν απέργησαν από...»: "Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά της Κάτιας Δανδουλάκη

Η ανάρτηση του στο Facebook!

«Οι ηθοποιοί δεν απέργησαν από...»:
News 03.02.2023 15:24
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το πρωί της Παασκευής (3/2) ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την άποψη του για τους ηθοποιούς που δεν παραβρέθηκαν στην διαδήλωση, για το νομοθετικό Διάταγμα που σχετίζεται με τα πτυχία των ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε βράχος στους συναδέλφους του και έδωσε το παρών σε όλες τις διαδηλώσεις (δείτε εδώ τα όσα υποστήριξε) ένιωσε πως η απουσία κάποιων μεγάλων και γνωστών ηθοποιών, όπως η Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Ράντου ήταν άδικη και ανεπίτρεπτη, διότι διαδήλωσαν για κάτι που αφορά όλους τους συναδέφους του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Ράντου δεν συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις των ηθοποιών και ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν δίστασε να τις "κράξει" με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media και πιο συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε με δηλώσεις της τους λόγους που δεν έκανε απεργία στο θέατρο:

«Δεν διαφωνεί κανένας με τον στόχο, ότι πρέπει βεβαίως να διαμορφωθεί, αλλά είναι μία κατάσταση 20 και… χρόνια. Να γίνει τώρα μια απεργία επειδή συμφωνούμε όλοι; Συμφωνώ και είμαι και ιδιώτης παραγωγός αλλά είμαι και ηθοποιός».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλάκη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της, την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές!

Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά. Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο και να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!

Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρο της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του ΣΕΗ…».

Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κατια Δανδουλακη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της την μέρα...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Friday, February 3, 2023

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πόση αγραμματοσύνη έχουν τόσοι...»: Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με δημοσιογράφο

«Να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω...» - Το ξεκαθάρισμα του Μπιμπίλα στον Πέτρο Φιλιππίδη

Share