«Ζήτα συγγνώμη από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη» - Αντιδράσεις με την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Οι προγνώσεις για την κακοκαιρία έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ζήτα συγγνώμη από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη» - Αντιδράσεις με την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» η οποία αναμένεται να φέρει χιόνια, τσουχτερό κρύο και παγετό σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σύγχυση ανάμεσα στους μετεωρολόγους αφού ο καθένας δίνει τις δικές του προβλέψεις.

Μάλιστα, χαμό έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος με τους περισσότερος να απαιτούν επίμονα από τον μετεωρολόγο να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφό του Κλέαρχο Μανουσάκη, ο οποίος ήταν από τους πρώτους μετεωρολόγους που είχαν προειδοποιήσει εδώ και αρκετές ημέρες για την κακοκαιρία και τα χιόνια που ενδέχεται να πέσουν ακόμη και στην Αττική.

Λίγη ώρα μετά, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook ότι ο «χιονιάς αποδείχθηκε μούφα ολκής», ωστόσο σήμερα εξήγησε πως τα σχόλια αυτά δεν αφορούσαν τον συνάδελφό του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook σήμερα 3/2 την ώρα που η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με τον ίδιο να κάνει μια αναλυτική πρόγνωση για τα χιόνια που μπορεί να «το στρώσουν» σε περιοχές της Αττικής.

Ανέφερε επίσης πως θα πρέπει να προσέχουν όσοι οδηγούν σε δρόμους που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 200 μέτρων στην Αττική, λέγοντας ότι χιόνια μπορεί να πέσουν ακόμα και στις Λεωφόρους Μεσογείων και Κατεχάκη. Ωστόσο, τα σχόλια ήταν πολλά, με πολλούς χρήστες να καλούν τον μετεωρολόγο να ζητήσει συγγνώμη από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Χαμός με την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Κάπως αλλιώς μας τα έλεγες ρε φίλε. Ειρωνευόσουν αυτούς που έλεγαν για χιόνια και μας έλεγες για τις βάρκες της Πεντέλης. Μήπως πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Μαρουσάκη για τις ειρωνείες σου;», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια.

«Τουλάχιστον ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έχει το θάρρος της γνώμης του, ακόμη και αν κάνει λάθος, που συνήθως δεν κάνει!», σημείωσε ένας άλλος χρήστης. «Μόνο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είναι σταθερός σ’ αυτά που λέει», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

«Φίλε μου είσαι πολύ συμπαθής και είμαι στο ίδιο κόμμα με σένα. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως ήσουν είρωνας και με εντελώς άλλη πρόβλεψη όσον αφορά τα χιόνια στην Αττική. Και τα ίδια έκανε και η άλλη του Μέγκα η Χριστίνα Ρήγου», έγραψε ένας άλλος.

Χαμός με την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου 

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε:

«Για όσους δεν ξέρετε, ο Μαρουσάκης είναι προσωπικός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια! Μη λέτε ασυναρτησίες σας παρακαλώ. Στις σελίδες αναφέρθηκα που κάποιες παραποιούν τα λεγόμενα των επιστημόνων. Αυτό το πράγμα με κάποιες σελίδες μικρής επισκεψιμότητας που παραποιούν τα λεγόμενά μας, καταντάει τραγικό. Σε αυτούς αναφέρθηκα. Δεν έχουμε κάτι οι μετεωρολόγοι μεταξύ μας».

Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η πολυαναμενόμενη καιρική εξέλιξη σχεδόν κλείδωσε. Πλέον όλα τα προγνωστικά στοιχεία...

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Friday, February 3, 2023