Χαμός στο διαδίκτυο με τον Γιάννη Τσορτέκη - Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Μίλτους ,να είσαι Γιώργης»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο διαδίκτυο με τον Γιάννη Τσορτέκη - Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA, παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων τον Γιώργη (Γιάννη Τσορτέκη) να ζητάει από την Νίτσα να τον συνοδεύσει στο γάμο του ανιψιού του, πρόταση που η ίδια δέχεται. Στον γάμο όμως η στάση που είχαν απέναντι της, την έκανε να φύγει και να τον παρατήσει.

Παρόλο που υπάρχει χημεία και έρωτας ανάμεσα τους, η Νίτσα λόγω της δουλειάς που κάνει, δηλαδή στην νύχτα, αρνείται να υποκύψει στα συναισθήματά του και τα δικά της και να δεχτεί την πρόταση γάμου που της έκανε.

Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, θα την δούμε μέχρι και να τον χωρίζει, λέγοντας του πως ήταν λάθος να σκεφτεί πως οι δυο τους έχουν μέλλον, γεγονός που θα φέρει δυσάρεστα γεγονότα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Χαμός στο twitter με την στάση της Νίτσας - Υποστήριξαν τον Γιώργη στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Στο twitter λοιπόν, επικράτησε χαμός με το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν μπορεί να ευτυχίσει και όλο πέφτει πάνω σε τοίχο. Οι τηλεθεατές αποθέωσαν την υποκριτική του Γιάννη Τσορτέκη, ενώ συμπαραστάθηκαν τον Γιώργη και στον έρωτα του.

Διαβάστε επίσης: Αφορά όλους τους τηλεθεατές: Οι σκέψεις του ALPHA για την σειρά!

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδιο την εβδομάδα 16-17/2

Η υπόθεση της Μυρτώς παίρνει άλλη τροπή και ο Στέλιος προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του από όσους διψάνε τον εκδικηθούν για τον βιασμό. Η Φωτεινή είναι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια, ενώ η Νίτσα απογοητεύει ξανά τον Γιώργη.

Ο Χρήστος επηρεασμένος από την κατάσταση της Αγλαΐας όσον αφορά τον Μίλτο και παρόλο που διακυβεύεται η ιδιότητά του ως δήμαρχος, αποφασίζει να τη βοηθήσει και έτσι η υπόθεση της Μυρτώς παίρνει νέα τροπή μετά τη συνάντησή του με τον παλιό του φίλο Τζατζιμάκη. Στο μεταξύ η Μυρτώ βρίσκει παρηγοριά στους ανθρώπους του «Ονείρου» και όλοι είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

Ο Αχιλλέας μαθαίνει συγκλονισμένος τι συνέβη στην κόρη του. «Η Μυρτούλα μου; Το κορίτσι μου; Ποιος αλήτης της έκανε τέτοιο πράγμα; Πού είναι η κόρη μου, φέρτε τη μου», φωνάζει και συνεχίζει: «Εγώ φταίω για ό,τι έγινε! Ετσι όπως είμαι, εγώ την ανάγκασα να δουλεύει βράδυ αντί να ζει τα νιάτα της! Επρεπε να κρατάει την αθωότητά των νιάτων της, αλλά εγώ την ανάγκασα να πέσει στον βούρκο», λέει και κλαίει, ενώ η υγεία του επιδεινώνεται. Στο μεταξύ, ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κινείται γρήγορα αποκαλύπτοντας στον Αλέξανδρο όσα γνωρίζει για τον φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη. Του αποκαλύπτει τις συναντήσεις και τις απειλές με τον Παπαδόπουλο και του ξεκαθαρίζει: «Κάποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, δεν κινείται μόνος του ο Παπαδόπουλος. Μου την έχουν στημένη και θέλουν να με εξοντώσουν για να πάρουν το μαγαζί».

Η Ζέτα βρίσκεται στο πλάι του Στρατή, στη νέα δυσκολία του: «Είμαι δίπλα σου σε ό,τι κι αν συμβεί! Ολα θα πάνε καλά». Στο μεταξύ, η αναπάντεχη επίσκεψη του Πόντικα κάνει τον Τάσο, που ετοιμάζεται για την εκκλησία, να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη: «Κτήνη είστε κι εσύ και το κάθαρμα ο φίλος σου! Αυτός βίασε τη Μυρτούλα και εσύ παντρεύεσαι το καλύτερο κορίτσι, αλλά της φέρεσαι απαράδεκτα και γυρνάς με τη μια και με την άλλη».

Η Νίτσα οδηγεί στα άκρα τον Γιώργη

Η άφιξη του Γιώργη στα σκαλιά της εκκλησίας συνοδευόμενος από τη Νίτσα προκαλεί αναστάτωση. Ο Σταματιάδης εξοργίζεται: «Τι δουλειά έχει η τραγουδιάρα μαζί του; Εδώ είμαστε σοβαροί άνθρωποι, δεν είμαστε για τα μπουζούκια», λέει και η Βρεττώ αγωνίζεται να κρατήσει τις ισορροπίες: «Σταματήστε όλοι σας, δεν είναι ώρα για τέτοια. Αυτά θα τα συζητήσουμε άλλη στιγμή».

Η Νίτσα μην αντέχοντας όσα συμβαίνουν και τη συμπεριφορά που εισπράττει, αποφασίζει να αφήσει για πάντα τον Γιώργη: «Σου αξίζει κάτι καλύτερο από εμένα! Εκανα λάθος που πίστεψα πως θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, σου ζητώ συγγνώμη αν σου έδωσα μάταια ελπίδες! Λυπάμαι», απολογείται και τον αφήνει εμβρόντητο. Εκείνος απελπισμένος από τη συμπεριφορά της φθάνει σε μια ακραία επίθεση κατά του εαυτού του.

Η Διαμάντω στηρίζει τον Στρατή

Η Φωτεινή μοιάζει πια εκτός ελέγχου με όλα όσα έχει μάθει, ενώ η Διαμάντω προσπαθεί να στηρίξει τον Στρατή που αισθάνεται πως το τέλος πλησιάζει. «Τελείωσαν όλα, δεν μπορώ πια να κάνω τίποτα», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Στρατή, τίποτα δεν τελείωσε! Δεν είσαι μόνος σου, είμαστε όλοι δίπλα σου. Μην πέφτεις, δεν ταιριάζει σ’ εσένα η ήττα, θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Τώρα είναι που πρέπει να παλέψεις και να πολεμήσεις. Μην τα παρατάς!».

Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου έχοντας την τελική απόφαση για την υπόθεση του γιου του, ενώ κινείται γρήγορα για να τον προστατεύσει από αντεκδίκηση για τη Μυρτώ: «Θα θελήσουν να εκδικηθούν και πρέπει να σε προστατεύσω με κάθε τρόπο! Εχουν ξεσηκωθεί και ζητάνε την τιμωρία σου. Θα κάνεις ό,τι σου πω για να σωθεί η οικογένειά μας». Την ίδια ώρα, η Μυρτώ παλεύει να κρατηθεί όρθια έχοντας συμπαραστάτη τον παπα-Ντανίλο. Ο Πόντικας και ο Σταύρος εγκαταλείπουν το «Ονειρο» αποφασισμένοι να εκδικηθούν.

Ο Στέλιος υποδέχεται τους δύο αναπάντεχους επισκέπτες και καταλαβαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει. Ο Αλέξανδρος αποσπά την ομολογία του Στρατή για τη Μαρίνα και η Φωτεινή αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον πατέρα της για τη Μαρίνα. Η Αγλαΐα φθάνει κοντά στη μεγάλη απόφαση