Mega Καλημέρα: «Θέλω να ξέρω ποιος θα είναι ο ρόλος μου...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την συνεργασία του με την Μελέτη

«Μου λείπει η Ναταλία, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: «Θέλω να ξέρω ποιος θα είναι ο ρόλος μου...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την συνεργασία του με την Μελέτη

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 4/2. Αναφέρθηκε, δηλαδή, στην καριέρα του, στην συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού, στην τωρινή του με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε τις προτάσεις που του έχουν γίνει, ενώ μίλησε και για την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει μόνος του.

Όταν αποχώρησε από τον ALPHA και από το Καλύτερα Δε Γίνεται ήταν φανερό πως είχε στεναχωρηθεί και δεν ήθελε να λήξει την συνεργασία του με την επιτυχημένη παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την σχέση τους μετά από αυτή τη συνθήκη), αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έκανε το επόμενο βήμα στο αντίπαλο κανάλι.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για την επόμενη σεζόν. Η εκπομπή είναι μία εκπομπή που περνάμε πολύ καλά αλλά με έχει κουράσει το πρωινό ξύπνημα. Εάν είναι οι συνθήκες κατάλληλες θα συνεχίσω. Θέλω να ξέρω και ποιος θα είναι ο ρόλος μου γιατί βάζω και όρια γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και καλούς φίλους. Έχουμε μία ανοιχτή σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη, θα πούμε κάτι που μας έχει ενοχλήσει.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανθρώπους αλλά η Ναταλία Γερμανού έχει μία μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, έμαθα πολλά, έγινα καλύτερος. Μου λείπει η Ναταλία αλλά δεν έχω πει ότι θέλω να γυρίσω.

Και με τη Φαίη πέρασα πολύ ωραία και είναι η αρχή της ψυχαγωγίας. Από τον Γιώργο Λιάγκα δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση. Τα καλά του τα έχω πάρει τηλεοπτικά, τα κακά του όχι. Δεν θα μου φαινόταν άσχημα να δουλέψω μαζί του τηλεοπτικά.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν προτάσεις να αναλάβω κάτι δικό μου αλλά μετά από συζητήσεις και καραμπόλες τύγχανε να είμαι σε άλλη εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.