Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο εγκέφαλος μας έχει έναν...» - Σοκάρει ο ηθοποιός με την φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου, που ε΄ναι σήμερα (4/2) ο Αντίνοος Αλμπάνης που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική του μάχη με αυτή την ασθένεια (δείτε εδώ τα λόγια του), προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική και δυνατή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Με μια φωτογραφία που είχε τραβήξει όταν βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο, ο Αντίνοος Αλμπάνης έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους εκείνους που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή.

Η φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη μέσα από το νοσοκομείο

Με την φωτογραφία αυτή, ο ηθοποιός ήθελε να δείξει στους ακόλουθους του, ότι ο οποισδήποτε μπορεί να περάσει αυτού του είδους την ασθένεια και ότι δεν πρέπει κανείς και για κανέναν λόγο να το βάζει κάτω. Βέβαια, δεν μπορούσαν να λείπουν και τα σχόλια "δύναμης" και χαράς από τους διαδυκτιακούς του φίλους, που του έδειξαν με αυτόν τον τρόπο ότι τον στηρίζουν και τον συγχαίρουν για τα όσα πέρασε.

«Ο εγκέφαλος μας έχει έναν μηχανισμό με τον οποίο η μνήμη μειώνει σταδιακά, αλλοιώνει και ξεθωριάζει στο χρόνο, τις αναμνήσεις των άσχημων εμπειριών. Μας βοηθάει έτσι να αμβλύνουμε τη συναισθηματική επιρροή που έχουν τα αρνητικά και άσχημα συμβάντα
και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή όμως η μέρα υπάρχει σήμερα για να μας θυμίζει πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε γιατί ο καρκίνος είναι εδώ και μέχρι να γίνει για όλους μια χρόνια νόσος και όχι μια καταδίκη οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια. Η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου είναι με κάθε μωρό, κάθε παιδί, κάθε ενήλικα, κάθε γιαγιά και παππού, που βρίσκονται στο θάλαμο, που νιώθουν τις φλέβες τους να παγώνουν, που κοιτάζουν την κουρτίνα στο διαχωριστικό, που φοβούνται, απελπίζονται και πονάνε μόνοι.

Ξέρω ο πόνος αυτός δε μοιράζεται αλλά μακάρι να μπορούσα να σηκώσω λίγο από τον καθένα. Όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Αντίνοος Αλμπάνης.