«Ήθελα να κάνω κάτι...»: Επιστρέφει η Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή ζώνη - Η δήλωση της στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται"

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήθελα να κάνω κάτι...»: Επιστρέφει η Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή ζώνη - Η δήλωση της στον αέρα του

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γινεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που την απολαμβάνουμε καθημερινά στο My Style Rocks (δείτε εδώ τι είπε για τις προηγούμενες παρουσιάστριες) μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για το "Κους Κους" , το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κι ευτυχώς μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και πολύ σύντομα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα σε όλους τους τομείς και χάρηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που ξεκίνησαν οι συζητήσεις και για το αίσιο τέλος» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Θα μπορούσε να αναβιώσει σήμερα μία εκπομπή, όπως το Κους Κους; «Είχαμε περάσει απίθανα. Δεν νομίζω ότι γίνεται πια κάτι τέτοιο. Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές κι έχουν αλλάξει κι είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες κι οι καταστάσεις. Χαίρομαι πάρα πολύ κι είναι πολύ σωστό που άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν μια μοναδική εποχή, άφησε το στίγμα της και τώρα πάμε πιο πέρα».

«Από τότε που ξεκίνησε το My Style Rocks υπάρχει μια συνεχής ανοδική τάση. Είναι πολύ χαρούμενο. Θέλει χρόνο το project, όλα θέλουν χρόνο και το ξέρω πάρα πολύ καλά αυτό από όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη σε σχέση με τα νούμερα. Τα βλέπω, τα αναλύω όσο μπορώ και κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου για τα νούμερα τηλεθέασης.

Να υπενθυμίσουμε την επική στιγμή, που η Κατερίνα Καραβάτου, με το που ξεκίνησε το επεισόδιο της Παρασκευής (20/1), προχώρησε σε μια ανακοίνωση.

Ειδικότερα, εξήγησε πως το Gala που πραγματοποιείται κανονικά κάθε Παρασκευή, θα αλλάξει μέρα και ώρα, επομένως η αποχώρηση δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε: «Πριν υποδεχθούμε τα κορίτσια, να πω πως τη Δευτέρα θα έχουμε το Gala και την πρώτη νικήτρια, που θα κερδίσει 2.500 ευρώ και βεβαίως την πρώτη αποχώρηση. Θέλω να σας πω πως φέτος το Gala είναι απογευματινό. Κανονικά τη Δευτέρα στις 5 θα ξέρετε ότι θα παρακολουθήσετε τη μεγάλη νικήτρια και την αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.