Σκηνές τρόμου στην συναυλία του Γιάννη Χαρούλη - Δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα!

Μεγάλη αναστάτωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκηνές τρόμου στην συναυλία του Γιάννη Χαρούλη - Δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου 4/2, όταν δέχτηκε άγνωστο τηλεφώνημα για βόμβα στο χώρο που θα γινόταν, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το Thestival άγνωστος τηλεφώνησε περίπου στις 20:30 το βράδυ στον χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη η συναυλία. Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και βρέθηκε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Τι συνέβη στην συναυλία του Χαρούλη

Κόσμος στο εσωτερικό του χώρου που θα γινόταν η συναυλία μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε ωστόσο, απομάκρυναν άμεσα τον κόσμο από τους γύρω δρόμους της περιοχής επί επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Όπως διαπιστώθηκε, δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Γιάννης Χαρούλης

Ποιος είναι ο Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης (Έξω Λακώνια Λασιθίου, 13 Ιανουαρίου 1981) είναι Έλληνας τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός που ασχολείται με την έντεχνη, την ροκ και την Κρητική παραδοσιακή μουσική.

Έχει ηχογραφήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, ένας εκ των οποίον έγινε χρυσός και έναν ζωντανό δίσκο, ο οποίος ανέβηκε στο νούμερο 1 των Ελληνικών μουσικών τσαρτ.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικοσυνθέτες και τραγουδιστές είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές και συναυλίες: Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μίκη Θεοδωράκη, Λουκά Θάνο, Σταύρο Ξαρχάκο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Μαμαγκάκη, Χρήστο Τσιαμούλη, Χρήστο Θηβαίο, Μάνο Ξυδού, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μελίνα Κανά, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη, Νίκο Πορτοκάλογλου, Διονύση Τσακνή, Νατάσσα Μποφίλιου,[3] Χαΐνηδες, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Μιχάλη Νικολούδη, Μίνωα Μάτσα, Έρικ Μπάρτον κ.ά.