Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου - Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του ALPHA

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @katken85)
(instagram / @katken85)

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της «Super Κατερίνα», που απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση. Τα νούμερα τηλεθέασης δικαιώνουν τόσο την παρουσιάστρια, όσο και το κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ πως πάει) που σφραγίστηκε μεταξύ τους, η τρίτη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά τη Ναταλία Γερμανού, και η Κατερίνα Καινούργιου προχωρά σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha έως το 2025.

Συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου

Πριν καλά-καλά φύγει ο Ιανουάριος, το κανάλι του «Σασμού» προχωρά σε κομβικές συμφωνίες, «κλειδώνοντας» στο πρόγραμμά του τα πιο δυνατά πρόσωπα της ψυχαγωγίας. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πρωινή ζώνη, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράφει από μέρα σε μέρα την ανανέωση του συμβολαίου της για 2 συν 1 χρόνια. Πρόκειται για τριμερή συμφωνία, μεταξύ του Alpha, της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και της παρουσιάστριας, που δίνει ορίζοντα μακράς πνοής στη συνεργασία των τριών πλευρών.

Και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ρίχνει άγκυρα στον Alpha, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Νίκος Κοκλώνης με την ιδιότητα του παρουσιαστή θα συνεχίσει και την προσεχή σεζόν στο κανάλι, καθώς η ανανέωση που έγινε τα Χριστούγεννα ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά τα 16 επεισόδια του «Just the 2 of us», που θα μεταδοθούν από τον Φεβρουάριο έως το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Αlpha για τη Ναταλία Γερμανού

«Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Γιατί… μόνο με τη Ναταλία… «Καλύτερα δε γίνεται»!», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Αlpha.