«Βλέπω μια τρομερή αλλαγή στον χαρακτήρα της και δεν μου αρέσει κιόλας» - Πρώην παίκτρια του GNTM "κατακεραυνώνει" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κι όλα αυτά στην κάμερα του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βλέπω μια τρομερή αλλαγή στον χαρακτήρα της και δεν μου αρέσει κιόλας» - Πρώην παίκτρια του GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πρόσωπο που κατά καιρούς έχει δεχθεί κάθε είδους κριτική για την συμπεριφορά της, για την εμφάνισή της, αλλά για τις επαγγελματικές της επιλογές, καθώς μετά την αποχώρησή της από το GNTM δοκιμάστηκε σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έμεινε κάπου σταθερά και ιδιαίτερα με το Love Island δεν τα πήγε και πολύ καλά, αφού το ριάλιτι έληξε πολύ πιο σύντομα από ότι θα περίμενε κανείς.

Πλέον, όμως, βρίσκεται στο My Style Rcks που την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και εκεί δείχνει ένα άλλο πρόσωπό της, ίσως λίγο πιο αυστηρό, ωστόσο ταιριάζει απόλυτα με την θέση της στο παιχνίδι. Για το νέο της βήμα, λοιπόν, σχολιάστηκε έντονα για άλλη μία φορά, από μία παίκτρια του GNTM η οποία μίλησε στο Open Weekend την Κυριακή 5/2 και κατακεραύνωσε και εκείνη, αλλά και το σόου γενικότερα.

Πρώην παίκτρια του GNTM "αδειάζει" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά πάντα μπροστά στο "γυαλί" δεν μασάει τα λόγια της και λέει αυτά που πιστεύει χωρίς ενδοιασμούς.

«Το My Style Rocks μου φαίνεται τραγικό. Δεν βλέπεται καθόλου και έχει αρχίσει να μην μου αρέσει η Καραβάτου καθόλου. Μου δημιουργεί ένα κενό εκεί στην παρουσίαση και δεν μου αρέσει το ύφος και το τουπέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δεν το πίστευα ότι μιλούσε έτσι στην παίκτρια; Ό,τι και να της πει η παίκτρια δεν μπορείς να μιλήσεις έτσι ενώ είσαι κριτής. Τι έχει γίνει με την Ηλιάνα; Βλέπω μια τρομερή αλλαγή στον χαρακτήρα της και δεν μου αρέσει κιόλας», είπε χαρακτηριστικά αυτή τη φορά.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, μάλιστα, είχε πει: «Δυσκολεύονται λίγο άμα δεν έχουν άτομα να κάνουν ένα κάστινγκ οι παραγωγές να βάζουν νέα πρόσωπα γιατί η Ηλιάνα δεν πουλάει πια», ανέφερε αρχικά η Μέγκι σχετικά με την συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My style rocks.

Σε ερώτηση πως θα είναι κάτι αντίστοιχο με το GNTM, απάντησε: «Πως είναι το ίδιο; Στο GΝΤΜ έγινε γνωστή η Ηλιάνα τι είναι αυτά που λέμε τώρα», ανέφερε αρχικά και συνεχίσει «Κάνουμε τηλεόραση για να βρούμε τι ταιριάζει στην Ηλιάνα; Γιατί την κάνουμε την τηλεόραση; Για να βρούμε μια εκπομπή που να ταιριάξει στην Ηλιάνα; Γιατί ότι και να έχει κάνει μέχρι στιγμής δεν πάει. Σε αυτή την φάση θα προτιμούσαν την Ραμόνα».