Γλυφάδα: Γνωστός DJ ξυλοκόπησε την πρώην του - Προσπάθησε να κόψει το αυτί του συντρόφου της

Οδηγήθηκαν στην Αστυνομία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυφάδα: Γνωστός DJ ξυλοκόπησε την πρώην του - Προσπάθησε να κόψει το αυτί του συντρόφου της

Σκηνές τρόμου διαδραματίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, όταν γνωστός DJ επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, γνωστό μοντέλο και όπως έχει γίνει γνωστό την ξυλοκόπησε. Επίθεση δέχτηκε και ο νυν σύντροφό της, του οποίου δάγκωσε το αυτί και πήγε να του το κόψει.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα πρόκειται για DJ που κάνει διεθνή καριέρα και με το μοντέλο βρισκόντουσαν για 7 χρόνια περίπου σε σχέση πριν χωρίσουν οριστικά λόγω σύμφωνα με τα όσα λέγονται λόγω της κακοποιητικής του συμπεριφοράς.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο DJ βρέθηκε στο σημείο που διασκέδασε η πρώην του με τον σύντροφό της που λέγεται πως ήταν φίλος του. Όταν τους πλησίασε ξεκίνησε το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στους τρεις. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία με το μοντέλο να του κάνει μήνυση.

Τι λέει ο δικηγόρος του DJ για το περιστατικό

Ο δικηγόρος του DJ, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης βγήκε μέσω skype στην εκπομπή του ALPHA και μίλησε για το συμβάν, αναφέροντας την πλευρά του κατηγορούμενου και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα μετά την μήνυση.