Απώλειες από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στην έναρξη του Πρωινού

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απώλειες από τον  ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στην έναρξη του Πρωινού

Με αλλαγές ξεκίνησαν σήμερα 6/2 οι πρωινές εκπομπές. Την αρχή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε live σύνδεση από τα χιόνια και σειρά πήραν και τα υπόλοιπα προγράμματα ανάμεσα τους και το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής μαζί με τους συνεργάτες του καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό από τον εξωτερικό χώρο των στούντιο για να δείξουν πόσο πολύ έχει χιονίσει, θέλοντας μάλιστα να υπενθυμίσουν να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις.

Η ανακοίνωση του Λιάγκα στο Πρωινό

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 δεν έχουν πάει οι μισοί εργαζόμενοι λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

«Το στούντιο του ΑΝΤ1 για να καταλάβετε είναι στα Σπάτα. Αυτή τη στιγμή έχει ένα άνοιγμα ο καιρός. Πριν από 2 ώρες που ήρθαμε ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Γενικά η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα στο μη κεντρικούς δρόμους. Από το μεσημέρι και μετά μαθαίνουμε ότι θα κλείσει ξανά ο καιρός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στον ΑΝΤ1 έχουμε έρθει οι μισοί των μισών, ωστόσο, θα κάνουμε εκπομπή, μη φοβάστε», σημείωσε.

Ποιες εκπομπές δεν θα προβληθούν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΙ να χρειαστεί να αλλάξει το πρόγραμμα του. Φαίη Σκορδά λοιπόν και Νίκος Μουτσινάς δεν θα βγουν σήμερα Δευτέρα 6/2 στον αέρα του σταθμού.

Οι δυο εκπομπές Πρωινό μας που κανονικά έπρεπε να βγει στον αέρα, αλλά και το Καλό Μεσημεράκι δεν θα προβληθούν λόγω της κακοκαιρίας αλλά και της έκτακτης επικαιρότητας.

Στη θέση της Φαίης Σκορδά προβάλλονται οι Αταίριαστοι με όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Μπάρμπαρα που σφυροκοπά την Ελλάδα - δείτε πως κινούνται τα ΜΜΜ.

Αν οι εξελίξεις με τον καιρό καλυτερεύσουν, Σκορδά - Μουτσινάς αύριο 6/2 θα εμφανιστούν κανονικά.