Super Κατερίνα: «Έχει καταστραφεί και ειλικρινά...» - Δύσκολες ώρες για τον αποκλεισμένο Πουλόπουλο στη Μύκονο

Η δύσκολη κατάσταση, που επικρατεί στο νησί των ανέμων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Έχει καταστραφεί και ειλικρινά...» - Δύσκολες ώρες για τον αποκλεισμένο Πουλόπουλο στη Μύκονο

Αλλαγές βλέπουμε από το πρωί της Δευτέρας 6/2 στη χώρα, η οποία έχει πληγεί σε πολλές περιοχές λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, με αποτέλεσμα πολύ κόσμος να έχει αποκλειστεί.

Γενικότερα οι ζωντανές εκπομπές έχουν βγει στον αέρα κανονικά με κάποιες απώλειες ωστόσο, όπως αυτή του Γιάννη Πουλόπουλου στο Super Κατερίνα, που ανακοίνωσε η Κατερίνα Καινούργιου με την έναρξη της εκπομπής.

«Εδώ μπορεί να μην είχε χιόνι είχε όμως πολύ δυνατές βροχές, το οδικό δίκτυο έχει σχεδόν καταστραφεί, ελπίζω η πολιτεία να πράξει τα δέοντα επειδή περιμένουμε στη Μύκονο πολύ τουρισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος που βγήκε ζωντανά στην εκπομπή.

Στη συνέχεια του προγράμματος λοιπόν και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο Πουλόπουλος βγήκε ξανά ζωντανά και μετέφερε τα όσα συμβαίνουν στο νησί των ανέμων.

Φυσικά και έδειξε στους τηλεθεατές ένα μέρος από το ξενοδοχείο, που διατηρεί εκεί με το σύντροφό του και τη θέα, καθώς να θυμίσουμε εδώ, πως ο δημοσιογράφος έχει τονίσει, πως θέλει να περάσει εκεί μαζί του το υπόλοιπο της ζωής του (δείτε εδώ πότε θα σταματήσει οριστικά από την τηλεόραση).

Οι δηλώσεις του αποκλεισμένου Γιάννη Πουλόπουλου

«Εδώ μπορεί να μην είχε χιόνι. Είχε όμως πολύ δυνατές βροχές, το οδικό δίκτυο έχει σχεδόν καταστραφεί και ειλικρινά πιστεύω η Πολιτεία να πράξει τα δέοντα. Περιμένουν από τη Μύκονο πολύ μεγάλο τουρισμό και πολλά εκατομμύρια ευρώ», τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.