«Άμα ενοχλεί η κριτική να παίξουμε Survivor...» - Ασύλληπτο άδειασμα από το Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1

Που πήγε το καρφί του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Άμα ενοχλεί η κριτική να παίξουμε Survivor...» - Ασύλληπτο άδειασμα από το Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1

Μια διαφορετική έναρξη είδαμε να κάνει τη Δευτέρα 6/2 το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει φέρει αλλαγές σε πολλές εκπομπές αλλά και σε πολλά επαγγέλματα εκτός τηλεόρασης.

Με τον παρουσιαστή να ανοίγει λοιπόν το πλάνο της εκπομπής από τα χιόνια στη συνέχεια ανακοίνωσε και την απώλεια, που είχε από το πάνελ του (δείτε εδώ ποια εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα σήμερα).

«Το στούντιο του ΑΝΤ1 για να καταλάβετε είναι στα Σπάτα. Αυτή τη στιγμή έχει ένα άνοιγμα ο καιρός. Πριν από 2 ώρες που ήρθαμε ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Γενικά η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα στο μη κεντρικούς δρόμους. Από το μεσημέρι και μετά μαθαίνουμε ότι θα κλείσει ξανά ο καιρός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στον ΑΝΤ1 έχουμε έρθει οι μισοί των μισών, ωστόσο, θα κάνουμε εκπομπή, μη φοβάστε», σημείωσε στη συνέχεια.

Και αφού λοιπόν ο Λιάγκας πήρε ξανά τη θέση του ξεκίνησε να σχολιάζει με την ομάδα του θέματα ενημέρωσης και σχετικά με την κακοκαιρία. Σε ένα σημείο μάλιστα με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή της Κηφισιάς τον είδαμε να χάνει την ψυχραιμία του και να σχολιάζει:

Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Βλέπετε, αυτή είναι η δύναμη της τηλεόρασης κι αυτές είναι οι κρίσιμες στιγμές. Τώρα που ο κ. Αντώνης βγήκε και είπε ότι μία περιοχή στην Κηφισιά δεν έχει νερό κι επειδή το αντιλαμβάνεστε ότι μας έχουν ανοιχτά στο Μαξίμου, στα Υπουργεία, παντού, θα τρέξουν να το φτιάξουν. Για να μην πυροβολούμε… Λέω για την περσινή εβδομάδα που κάποιοι έλεγαν “γιατί βγαίνετε και κάνετε ενημέρωση”.

Να παίξουμε Survivor και σήμερα, για να είστε χαρούμενοι. Άμα ενοχλεί η γκρίνια και η κριτική, να παίζουμε Survivor και σήμερα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.