Αδιανόητο περιστατικό με την Κουτσελίνη στο δρόμο - Τα έβαλε με την τροχαία για να πάει στο πλατό του Star

Πως έφτασε εν τέλει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αδιανόητο περιστατικό με την Κουτσελίνη στο δρόμο - Τα έβαλε με την τροχαία για να πάει στο πλατό του Star

Από το πρωί της Δευτέρας 6/2 βλέπουμε την κρατική και ιδιωτική τηλεόραση να υπολειτουργεί, λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, που έχει πλήξει σχεδόν όλη τη χώρα.

Οι περισσότερες πρωινές εκπομπές κατάφεραν και βγήκαν στον αέρα με κάποιες απώλειες ωστόσο. Στη συνέχεια όμως της μεσημεριανής ζώνης με τη χιονόπτωση να έχει κατευναστεί η Ζήνα Κουτσελίνη δυσκολεύτηκε να φτάσει στο πλατό του Star.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια έκανε κανονικά την έναρξη της στο Αλήθειες με τη Ζήνα, ωστόσο κατευθείαν περιέγραψε όλη την ταλαιπωρία, που συνάντησε στο δρόμο και όλα όσα σκαρφίστηκε για να μη λείψει από τη δουλειά της (δείτε εδώ ποιος συνεργάτης της Καινούργιου αποκλείστηκε στο χιόνι).

Η δυσκολία της Ζήνας Κουτσελίνη να φτάσει στην εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σήμερα εμάς στην Αττική μας κλείσανε τους δρόμους και έλεγα κύριε μου στην τροχαία, πως θα πάω στην εκπομπή; Αλλά εμείς μετά πήραμε τους παραδρόμους και φτάσαμε κανονικά...σου λέει ποια είναι η κυρία Κουτσελίνη, που θέλει να πάει και στη δουλειά της;», είπε η Ζήνα Κουτσλέινη.

Ποιες εκπομπές δεν θα προβληθούν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΙ να χρειαστεί να αλλάξει το πρόγραμμα του. Φαίη Σκορδά λοιπόν και Νίκος Μουτσινάς δεν θα βγουν σήμερα Δευτέρα 6/2 στον αέρα του σταθμού.

Οι δυο εκπομπές Πρωινό μας που κανονικά έπρεπε να βγει στον αέρα, αλλά και το Καλό Μεσημεράκι δεν θα προβληθούν λόγω της κακοκαιρίας αλλά και της έκτακτης επικαιρότητας.

Στη θέση της Φαίης Σκορδά προβάλλονται οι Αταίριαστοι με όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Μπάρμπαρα που σφυροκοπά την Ελλάδα - δείτε πως κινούνται τα ΜΜΜ.

Αν οι εξελίξεις με τον καιρό καλυτερεύσουν, Σκορδά - Μουτσινάς αύριο 6/2 θα εμφανιστούν κανονικά.