«Τα δύο τελευταία χρόνια...» - Η Ιλένια Ουίλιαμς απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα δύο τελευταία χρόνια...» - Η Ιλένια Ουίλιαμς απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από μερικές μέρες η είδηση πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρίσκεται σε σχέση με την πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία κρατάει βέβαια όσο πιο μακριά μπορεί την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά τον χωρισμό της με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Ο μισθοφόρος αποχώρησε μάλιστα αυτήν την εβδομάδα από το Survivor All Star για αυτό και τις μέρες αυτές το όνομά του ακούγεται και σχολιάζεται πολύ. Ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξή του) και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να... "ξεφτιλίζει" το ριάλτιι επιβίωσης, το οποίο αποκάλεσε μεταξύ άλλων τσίρκο, ενώ οι αποκαλύψεις για άγνωστα σκηνικά στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε μια ανάρτηση που μαρτυρά την ποινή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου.

Η απάντηση της Ιλένια Ουίλιαμς για την σχέση της με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Όσον αφορά όμως την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ ποια είναι η καλλονή πρώην σύντροφός του), όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά με την Ιλένια, κάτι που επιβεβαιώσε και η ίδια το πρωί της Δευτέρας 6/2, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολύ κοντά και πως ο πειρατής την βοήθησε πολύ με την απώλεια του πατέρα της.

Όταν όμως ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για το αν είναι σε σχέση, εκείνη γέλασε και απάντησε πως δεν πρόκειται να το αποκαλύψει, μιας και δεν θέλει να απασχολήσει άλλο με τα προσωπικά της.

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό. Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει».