«Έχω ζητήσει συγγνώμη στον Δάντη, δεν την δέχτηκε για αυτό...» - Η δημόσια έκκληση του Λιάγκα στον Μπο

«Πες του, επειδή είναι άνδρας κι αυτός...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω ζητήσει συγγνώμη στον Δάντη, δεν την δέχτηκε για αυτό...» - Η δημόσια έκκληση του Λιάγκα στον Μπο

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε σήμερα 6/2 ο Μπο ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε στην σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα και την απιστία της στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος ήταν φίλος του.

«Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί. Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω, αυτό είναι χειρότερο. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω», είπε για την Καρολίνα.

Και συνέχισε για τον Μάριο Πρίαμο μετά την μπηχτή που του πέταξε στους δημοσιογράφους: «Να μου λες ότι θα στην προσέχω… δεν τιμάς τον λόγο σου σαν άνδρας. Το θεωρώ άνανδρο όλο αυτό. Ή κάτι ψηνόταν από πριν, γιατί είναι λίγο παρατραβηγμένο. Εγώ ξέρω ότι τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου. Σαφώς και την πείραξε την Ελευθερία, τράβηξε τη δική της ιστορία. Το φάουλ του Μάριου είναι διπλό.

Αυτό που εισέπραξα από τη μητέρα της που ήρθε να μαζέψει τα πράγματα ήταν κάτι καλό. Τώρα μετά που βγήκε σε εκπομπές και έλεγε πράγματα, δεν με αφορά. Περισσότερο από όλα με πείραξε η ανθρώπινη σχέση. Εγώ εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και αυτό δεν θα το αλλάξω. Με πειράζει ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, τον χρόνο σου. Προγραμματίζαμε διάφορα μαζί, υπήρχε πολύ καλή χημεία, αλλά προφανώς, μπαίνοντας στο αεροπλάνο εξατμίστηκε. Ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του και όλα καλά», πρόσθεσε.

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στον Χρήστο Δάντη

Μάλιστα, προς το τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι παλιότερα είπε κάτι εις βάρος του Χρήστου Δάντη και γι’ αυτόν τον λόγο του έχει ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, εκείνος δεν έχει συγχωρέσει τον Γιώργο Λιάγκα για την κουβέντα του, με τον δεύτερο να ζητά από τον προσκεκλημένο του να τους τα βρει.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να πεις στον Δάντη, επειδή κάνετε παρέα, ότι του έχω ζητήσει συγγνώμη δημόσια επειδή είπα κάτι που τον είχε πειράξει. Δεν την έχει δεχτεί. Πες του, επειδή είναι άνδρας κι αυτός, αρσενικό και επιτυχημένος, ότι το εννοούσα το συγγνώμη και θέλω να μας τα βρεις εσύ. Είναι κρίμα, γιατί τον συμπαθώ πραγματικά. Είχα πει κάτι και είχε δίκιο. Είχα πει μία βλακεία, λέω καμιά φορά… Φτιάχτο».