Survivor all star: Μιλάει για το Μάριο αλλά στέλνει και στο Βο - Αλαλούμ με το 2ο μήνυμα της Καρολίνας στον ράπερ

Αποκαλύφθηκε και τι του είπε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Μιλάει για το Μάριο αλλά στέλνει και στο Βο - Αλαλούμ με το 2ο μήνυμα της Καρολίνας στον ράπερ

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί το όνομα του Βο τελευταία σχετικά με την προσωπική του ζωή, που απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, βλέποντας την πρώην κοπέλα του να τον απατάει δημόσια.

Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα και το φλερτ, που ανέπτυξε η κοπέλα στο Survivor all star με τον κύπριο παίκτη, Μάριο Πρίαμο, τον οποίο όπως είχε πει ερωτεύτηκε παράφορα.

Στο μεταξύ μαζί με το πανελλήνιο είδε ο ράπερ όσα συνέβησαν στη σχέση του, με τον ίδιο να διαχειρίζεται το θέμα με αξιοπρέπεια, κάνοντας νέες δηλώσεις τη Δευτέρα 6/2 στο Πρωινό.

«Έμενε αρκετά στο σπίτι μου. Γνωριζόμασταν ενάμιση μήνα, εγώ το ξεκίνησα. Ήταν αμοιβαίο. Ήθελα, ήθελε, κολλήσαμε γρήγορα, πίστευα ότι πάει καλά. Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη. Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί….

Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω αδερφέ μου, αυτό είναι χειρότερο. Καλύτερα είναι να μη πεις τίποτα. Όταν λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε πριν φύγει, είναι χειρότερο. Θα ήταν πιο τίμιο και πιο σωστό προς εμένα αλλά και προς εκείνη να μου το πει αμέσως.

Ήταν και οι δυο άνθρωποι που ήταν κοντά μου… Είναι ξεκάθαρο γι΄αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω», είπε αρχικά ο Μπο.

Μετά λοιπόν από όσα είπε ο Βο για την Καρολίνα, στη συνέχεια έκανε και μια ακόμη αποκάλυψη σχετικά με την επικοινωνία, που έχουν οι δύο τους μετά την αποχώρησή της, με τον ίδιο να δηλώνει, πως του έχει στείλει δύο μηνύματα (δείτε εδώ τι έγραφε στο πρώτο μήνυμα η Καρολίνα).

To 2o μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα Καλύβα στο Βο

«Μου έστειλε 1,5 μήνυμα. Το πρώτο ήταν με το που γύρισε και το δεύτερο ήταν προχθές που μου έστειλε κάτι για το video clip και την ενδυμασία μου. Δε θέλω να την ακούσω αλλά κάποια στιγμή θα την ακούσω, θα βρεθούμε κάπου… Δεν έχω ερωτήσεις», είπε ο Βο.