Φώτης Σεργουλόπουλος: «Βαριέμαι να...» - Τι συνέβη με τον Δημήρη Παπαϊωάννου

«Θέλω να είναι λίγο διαφορετική»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Βαριέμαι να...» - Τι συνέβη με τον Δημήρη Παπαϊωάννου

Το πρωί της Δευτέρας (6/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωιαν σε είδον την μεσημβρίαν» προβλήθηκαν τα χθεσινά βραβεία GRAMMY (δείτε εδώ κάποια στιγμιότυπα). Στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και μίλησε για τα όσα συνέβησαν στην διοργάνωση των βραβείων.

Με αφορμή την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαντόνα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν μπορούσε να μην την σχολιάσει, κάτι που εάν το άκουγε η τραγουδίστρια δεν θα της άρεσε ιδιαίτερα.

Τα σχόλια του Φώτη Σεργουλόπολου στον Δημήτρη Παπαϊωάννου

«Δεν μπορώ πια τη σεξουαλικότητα της Madonna σε αυτό τον βαθμό και σε αυτή τη φάση. Δεν είναι αυτό που ζητάω εγώ από μία καλλιτέχνιδα που έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα στη δισκογραφία και στη δημιουργία. Δεν με ενδιαφέρει η Madonna τώρα πλέον καθόλου», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Είναι εμπορική η Madonna, όπως εμπορικός είναι και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Και στον Παπαϊωάννου έχω ένα θέμα, ότι δεν μπορώ άλλο αυτή τη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να είχα στα 20 μου και στα 30 μου να την έχω και στα 60 μου. Θέλω να είναι λίγο διαφορετική. Θέλω μια ώριμη σεξουαλικότητα και σε αυτήν και στον Παπαϊωάννου, για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους».

«Είναι δύο εμπορικοί καλλιτέχνες, ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί, δεν θα πάω να δω ούτε την Madonna δεν θα πάω να δω ούτε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Βαριέμαι. Βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα στην ωριμότητα ενός καλλιτέχνη να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος και να συμπεριφέρεται σαν έφηβος στη διάθεσή του την προσωπική», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στο παρελθόν, με ένα βίντεο στο TikTok της Μαντόνα έχει γίνει για ακόμη μια φορά, αιτία ανησυχίας για τους θαυμαστές της, εξαιτίας της εμφάνισής της. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok πριν από τα βραβεία Grammy την Κυριακή, και σε αυτό εικονίζεται με διάφανη μπλούζα, αλυσίδες στο λαιμό, και τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

Όμως, τα εξαιρετικά πρησμένα χείλη της και τα έντονα ζυγωματικά της 63χρονης, τα οποία πρέπει να ήταν παραποιημένα λόγω κάποιου φίλτρου, ανησύχησαν τους θαυμαστές της. Το φίλτρο αυτό μεταμόρφωσης προσώπου φαίνεται πως ενισχύει τα χαρακτηριστικά της, με τα γαλανά της μάτια να μετατρέπονται σε ανοικτό γκρι.

«Τι έκανες στον εαυτό σου», αναρωτιούνται οι θαυμαστές της Μαντόνα

Και μπορεί το βίντεο της Μαντόνα να έχει ήδη προβληθεί πάνω από οκτώ εκατομμύρια φορές στο TikTok, ωστόσο οι αντιδράσεις του κοινού δεν ήταν όλες θετικές.

Ένας ακόλουθος σχολίασε πως η εμφάνισή της «αναστάτωσε» το κοινό της, με κάποιον να ρωτά «τι έχει κάνει στον εαυτό της;». Ένας άλλος έγραψε: «Τι είναι αυτό; Σε παρακαλώ, ζήτα βοήθεια!». Το ίδιο συναίσθημα επαναλήφθηκε από έναν τέταρτο, που ρώτησε: «Είναι καλά, όμως;». Κάποιος άλλος σχολίασε: «Αγαπώ τη Μαντόνα από τότε που ήμουν παιδί. Τεράστια θαυμάστρια. Τη λατρεύω. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ωραίο. Τι έχει κάνει στον εαυτό της;».

Υπενθυμίζεται πως η Μαντόνα, η οποία συχνά κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτά πολλές φορές τώρα τελευταία περίεργο και αποκαλυπτικό περιεχόμενο. (Δείτε τη φωτογραφία της τραγουδίστριας με αποκαλυπτικά εσώρουχα)