Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος μέσα στα χιόνια της "Μπάρμπαρα" - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ήταν διακριτικός, ήρεμος, ευδιάθετος!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος μέσα στα χιόνια της

Από το πρωί της Δευτέρας (6/2) η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" έχει ντύσει στα λευκά τα βόρεια προάστια της Αθήνας (δείτε εδώ φωτογραφίες) και οι κάτοικοι αυτών των περιοχών έχουν κληθεί να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους, όσο τους το επιτρέπουν τα χιόνια.

Έτσι και ο τηλεοπτικός φακός της ψυχαγωγικής εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στις βόρειες περιοχές της Αττικης με σκοπό να βρουν κάποιον άνθρωπο της ελληνικής showbiz και να τους μιλήσει για την εμπειρία του από την χιονόπτωση, αλλά και ποια είναι τα σχέδια του.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος, που βγήκε με τον σκύλο του για την καθιερωμένη τους βόλτα.

Η στιγμή που ο γιός του βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος είναι στα χιόνια

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, λίγα λεπτά πριν βγει ζωντανά στην εκπομπή συνάντησε στη Νέα Ερυθραία τον Νικόλαο, τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Ήταν διακριτικός, ήρεμος, ευδιάθετος ως προς την προσέγγισή μας. Δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες. Είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του. Είδε ότι τον προσέγγιζα, δεν απομακρύνθηκε. Παρέμεινε στο ίδιο σημείο, μας χαιρέτησε, απλώς δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Πόσο ευγενικός;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά με χιούμορ: «Τι ήθελες να κάνει; Να της πετάει χιόνια;».

Το άγνωστο δράμα της Τατιάνας Μπλάτνικ, συζύγου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ

Μπορεί να πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που συνεχώς χαμογελάει στις κάμερες, ωστόσο, πίσω από αυτό το χαμόγελο κρύβεται ένα μεγάλο δράμα που βίωσε όταν ακόμη ήταν ανήλικη.

Ο πατέρας της αυτοκτόνησε όταν ήταν εκείνη 7 ετών, όμως το έμαθε στα 14 της. Μέχρι τότε νόμιζε πως έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια και όλοι έπαιζαν θέατρο μπροστά της για να μην μάθει την αλήθεια.

Όταν τελικά στην εφηβεία έμαθε την αλήθεια, κλείστηκε στον εαυτό της. Ο επόμενος όμως άνδρας της μητέρα της βρέθηκε στο πλευρό της. Μπορεί να γνώριζε τι έχει συμβεί όμως μπροστά της δεν έλεγε τίποτα.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 7 ετών, αυτοκτόνησε. Αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι για και μία προσωπική δέσμευση. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μιλάει. Και όταν βγήκα να το πω και πολλοί άνθρωποι μου είπαν “Τατιάνα μην το κάνεις. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα, αυτό είναι για το σπίτι”.

Αλλά η αλήθεια είναι πως 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει 1 άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να αποτελεί τόσο βάρος συνέχεια. Αλλά δεν ήτα τόσο η πράξη που με , ήταν η σιωπή γύρω από αυτή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που σχεδόν μου έδωσε την άδεια να πω Τατιάνα βγες εκεί έξω, μίλα στον κόσμο και βεβαιώσου ότι κανείς δεν υποφέρει. Αν μπορείς να βοηθήσει έναν άνθρωπο.

Μέχρι τα 14 μου δεν γνώριζα πως ο πατέρας μου έχει αυτοκτονήσει, το έμαθα στα 17. Αλλά το να μιλήσω ανοιχτά το ένιωσα λίγο μετά τα 20. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψε την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογιά με θέμα την αυτοχειρία. Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό.

Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοι μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως δεν τη γνώριζα. Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου.

Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα.

Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα» είχε εξομολογηθεί.