«Από τις πρώτες συνεδρίες...» - Ο άγνωστος λόγος που ο Μελέτης Ηλίας πήγε στην ψυχολόγο μαζί με τη γυναίκα του

Πως είναι σήμερα η σχέση τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από τις πρώτες συνεδρίες...» - Ο άγνωστος λόγος που ο Μελέτης Ηλίας πήγε στην ψυχολόγο μαζί με τη γυναίκα του

Το βράδυ της Δευτέρας 6/2 ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τα επαγγελματικά του.

Γενικότερα, όλοι θυμούνται την αξεπέραστη συμμετοχή του στη σειρά ''Το σόι σου'' με τον ίδιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την όλη παραγωγή, αν και έχει κάνει πολλές δουλειές κατά τα άλλα (δείτε εδώ την αποκάλυψη του ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας, που πέρασε).

Στη συνέχεια της συνέντευξης, πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η αναφορά του Μελέτη στο κομμάτι της συζύγου του με τον ίδιο να τονίζει, πως αν και πολύ δεμένος και αγαπημένος με εκείνη, υπήρξαν και δύσκολα σημεία με το ζευγάρι να οδηγείται σε σύμβουλο γάμου.

Οι αποκαλύψεις του Μελέτη Ηλία για το γάμο με τη σύζυγό του

«Είμαστε μαζί από το 2005. Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Κάθεσαι με το έτερον ήμισυ απέναντι από τον ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου κι αυτό που κάνει είναι να ακούσει διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας και να καταλάβει αν αυτοί οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί ή όχι.

Αυτός θέλει να επισπεύσει είτε προς την μία είτε προς την άλλην κατεύθυνση, αρκεί να ξέρει τι θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων κι ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα. Από τις πρώτες συνεδρίες κατάλαβα τι μέρος του λόγου είμαι και τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που ονομάζεται οικογένεια. Εμένα με βοήθησε’», είπε ο Μελέτης Ηλίας.