Έριξαν άκυρο στον Ατζούν και πάνε στον Κοκλώνη - Οι 4 παίκτες του Survivor που θα τραγουδάνε στο J2US

Με τον έναν θα γίνει πανικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έριξαν άκυρο στον Ατζούν και πάνε στον Κοκλώνη - Οι 4 παίκτες του Survivor που θα τραγουδάνε στο J2US

Ένα από τα προγράμματα, που απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο είναι το Survivor all star, το οποίο απασχολεί έντονα το κοινό μέσα από το κομμάτι του ριάλιτι, που φέτος βλέπουμε να επικρατεί.

Ο ανταγωνισμός στη late night ζώνη είναι μεγάλος, ωστόσο από τα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο πρεμιέρα το Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη με μπερδεύει την τράπουλα (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας).

Το μεγάλο στοίχημα του παραγωγού - παρουσιαστή έχει να κάνει με τους παίκτες και πιο αναλυτικά με τα ζευγάρια, που αναμένεται να δημιουργήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και όσα αποκάλυψε την Τρίτη 7/2 η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε κάποιες πιο έγκυρες δηλώσεις σχετικά με τις επικείμενες συμμετοχές.

Οι 3 πρώην παίκτες που συζητάνε για το J2US

Μάλιστα τόνισε, πως ο Κοκλώνης έχει αρχίσει να διεκδικεί πρώην παίκτες Survivor, που είχαν απασχολήσει πολύ και δεν πρόκειται εν τέλει να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Άρη Σοϊλέδη, που έφτασε πέρυσι στον τελικό του παιχνιδιού, τον πολυσυζητημένο Τριαντάφυλλο, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με συμμετοχή στο ριάλιτι του 2022.

Τέλος το πρόσωπο, που είναι πολύ κοντά στο ναι και φέτος έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως δεν είναι άλλο από τον Βο, ο οποίος θα είναι στο ρόλο του δασκάλου.

Τα πρώτα ονόματα που έκαναν συζητήσεις για το J2US

Τα πρώτα ονόματα, που ακούστηκαν με το που έγινε γνωστό, πως το παιχνίδι θα επιστρέψει είχαν να κάνουν με τον ηθοποιό, Στέλιο Κρητικό, τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο και την Τζένη Διαγούπη. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης επιθυμεί να κάνει συνάντηση με τον Τάσο Τρύφωνος, την Ανδρομάχη, την Ειρήνη Μερκούρη και την Εύη Δαέλη.