«Είχα πει ότι οι Άγριες Μέλισσες θα κοπούν τον πρώτο μήνα, νόμιζα...» - Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία

Έπεσε έξω για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχα πει ότι οι Άγριες Μέλισσες θα κοπούν τον πρώτο μήνα, νόμιζα...» - Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/2 ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η αναφορά του στο κομμάτι της συζύγου του με τον ίδιο να τονίζει, πως αν και πολύ δεμένος και αγαπημένος με εκείνη, υπήρξαν και δύσκολα σημεία με το ζευγάρι να οδηγείται σε σύμβουλο γάμου (δείτε εδώ και την συγκλονιστική του εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που πέρασε).

«Είμαστε μαζί από το 2005. Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Κάθεσαι με το έτερον ήμισυ απέναντι από τον ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου κι αυτό που κάνει είναι να ακούσει διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας και να καταλάβει αν αυτοί οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί ή όχι.

Αυτός θέλει να επισπεύσει είτε προς την μία είτε προς την άλλην κατεύθυνση, αρκεί να ξέρει τι θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων κι ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα. Από τις πρώτες συνεδρίες κατάλαβα τι μέρος του λόγου είμαι και τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που ονομάζεται οικογένεια. Εμένα με βοήθησε’», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για τις Άγριες Μέλισσες

Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά, εκείνος είπε:

«Όταν μου είπαν για τις Άγριες Μέλισσες, τους είπα αποκλείεται. Και μάλιστα είχα πει και την αμίμητη ατάκα ότι το πρώτο μήνα θα κοπεί. Αν πήγαινα στις Άγριες Μέλισσες, δεν θα πήγαινα στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Μου είχαν προτείνει το ρόλο που έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον δάσκαλο. Φοβερός ρόλος και ο Δημήτρης εξαιρετικός.

Νόμιζα ότι θα είναι προχειροδουλειά επειδή θα ήταν εποχής και καθημερινό. Θα ήμουν βλάκας αν έλεγα ότι δεν το μετάνιωσα. Εννοείται ότι το μετανιώνεις», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.