«Ακόμα και στο τμήμα...» - "Σπάει" τη σιωπή του ο DJ που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφο του

«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ακόμα και στο τμήμα...» -

Σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας επικράτησε χαμός όταν γνωστός DJ επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, γνωστό μοντέλο. Επίθεση δέχτηκε και ο νυν σύντροφός της, του οποίου δάγκωσε το αυτί και πήγε να του το κόψει, όπως πάντα έχει κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα πρόκειται για DJ που κάνει διεθνή καριέρα και με το μοντέλο βρισκόντουσαν για 7 χρόνια περίπου σε σχέση πριν χωρίσουν οριστικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο DJ βρέθηκε στο σημείο που διασκέδασε η πρώην του με τον σύντροφό της που λέγεται πως ήταν φίλος του. Όταν τους πλησίασε ξεκίνησε το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στους τρεις. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία με το μοντέλο να του κάνει μήνυση.

Οι πρώτες δηλώσεις του DJ που κατηγορείται

Ο DJ «έσπασε» τη σιωπή του στην Φαίη Φώτου και στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέροντας πως δεν χτύπησε κανέναν και πως εκείνοι ήταν που τον προκάλεσαν και υπάρχουν μάρτυρες.

«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, στη διαδρομή συνάντησα την πρώην σύντροφό μου και τον νυν σύντροφό της με τον πρώην φίλο μου. Εκεί με προκάλεσαν λεκτικά. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αυτήν ούτε αυτόν, τα όσα λένε είναι ψέματα. Ακόμα και στο τμήμα που πήγαμε ήρθαν και άλλοι μάρτυρες και βεβαίωσαν τα όσα έγιναν» τόνισε ο 40χρονος Dj.

Να σημειωθεί πως ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο φως το T-live, μετά το άγριο επεισόδιο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας έξω από κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα.

Εκτός από το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Dj απειλεί ότι θα σκοτώσει το μοντέλο και τον νυν σύντροφό της, η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη παρουσίασαν σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη νεαρή γυναίκα βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο - δείτε εδώ.