«Τι bullying ήταν αυτό, όμορφο τον είπα...» - Η Καινούργιου μάζεψε τα ''καυτά'' σχόλια της για τον 29χρονο Αλέξανδρο

Αισθάνθηκε άβολα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι bullying ήταν αυτό, όμορφο τον είπα...» - Η Καινούργιου μάζεψε τα ''καυτά'' σχόλια της για τον 29χρονο Αλέξανδρο

Ενθουσιασμένη είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 6/2 στο Super Κατερίνα η στιγμή, που βγήκε στην εκπομπή ο Αλέξανδρος, ένας νεαρός και πολύ όμορφος τραγουδιστής, που αναμένεται να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Η διάθεση για φλερτ της παρουσιάστριας έγινε από όλους αντιληπτή με τον ίδιο τον καλεσμένο να έρχεται ελαφρώς σε αμήχανη θέση...(δείτε εδώ ποιος είναι ο 29χρονος, που τρέλανε την Κατερίνα).

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό; Δε κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό» είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια της ημέρας όμως είδαμε πολλά και διαφορετικά σχόλια για τη στάση της Καινούριου με την ίδια να παίρνει το λόγο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της την Τρίτη 7/2 λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της.

Η ένταση της Κατερίνας Καινούργιου για το bullying που δέχτηκε

«Παιδιά ειλικρινά θέλω να το συζητήσουμε εγώ χθες έκανα ένα σχόλιο...το να λες έναν άνθρωπο όμορφο, εγώ το λέω και σε γυναίκες...Τι bullying είναι αυτό, που δέχτηκα, τι επίθεση. Αν βγάλω αυτά, που έγραψαν θα τρελαθείτε...να ηρεμήσουμε λίγο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.