Δέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που...» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφο της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Τι είπε για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που...» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφο της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1, Γρηγόρη Μπάκας κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί μένει η κόρη της η οποία έγινε 19 ετών και θέλησε να περάσουν μαζί μερικές ημέρες.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τη σχέση της κόρης της Μελίνας με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη η οποία μετράει κάποιους μήνες, ωστόσο δεν την κρύβουν ούτε λεπτό - δείτε φωτογραφίες από τα καυτά τους φιλιά στα μπουζούκια.

Οι δηλώσεις της Βανδή για το σύντροφο της κόρης της

«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19», είπε η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε «Προλαβαίνω όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες, είμαι χαρούμενη».

Όσον αφορά την σχέση της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη με τον personal trailer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, από το περασμένο καλοκαίρι.

«Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ενώ στην αρχή ήταν διστακτική.

Εγκρίνει και ο Ντέμης

Την Τετάρτη 11/1, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, εξηγώντας ποια είναι η σχέση του αγοριού της νεαρής κοπέλας με τον πεθερό του, Ντέμη Νικολαΐδη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» και το youweekly επιβεβαιώνει πως η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και το κλίμα ήταν πολύ θετικό ανάμεσά τους.