«Καλό είναι να σεβόμαστε...» - Η Αγγελική Ηλιάδη κατηγορεί συναδέρφους της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καλό είναι να σεβόμαστε...» - Η Αγγελική Ηλιάδη κατηγορεί συναδέρφους της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Αγγελική Ηλιάδη, σύμφωνα με μερικά βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες, ζητώντας τον σεβασμό από τους συνάδερφους της (δείτε εδώ και το πρόσφατο ξέσπασμά της για πασίγνωστη εκπομπή).

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια το περασμένο Σάββατο εμφανιζόταν στην Πάτρα μαζί με τον Τριαντάφυλλο και ζήτησε να πάει αργότερα στο νυχτερινό κέντρο, καθώς είχε πυρετό. Παρόλα αυτά, όμως, όπως υποστήριξε η ίδια, "υπήρξαν συνάδελφοι που στράβωσαν και αρνήθηκαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας της", χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει για ποιους πρόκειται.

Τα βίντεο της Αγγελικής Ηλιάδη με την ενόχλησή της προς τους συνεργάτες της

«Είμαι λίγο άρρωστη. Δεν τρελαινόμαστε, ένας πυρετός είναι και θα περάσει. Χθες είχα πάλι πολύ υψηλό πυρετό, ήμουν πάρα πολύ χάλια και μου ήταν αδύνατο να εμφανιστώ στο μαγαζί. Δεν βγήκα λοιπόν στο πρώτο πρόγραμμά μου, ώστε να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να πέσει ο πυρετός, να νιώσω λίγο καλύτερα για να μπορώ να πάω στο μαγαζί.

Έχω μάθει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου και τον κόσμο. Στην προκειμένη περίπτωση εδώ στην Πάτρα που τόση πολλή αγάπη μου έχετε δείξει, και εγώ σας αγαπώ το ίδιο. Τον επιχειρηματία, τον αγαπημένο και για αυτό έκανα τα πάντα για να βρεθώ κοντά σας στα αστέρια. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν συνάδελφοι που “στράβωσαν” και αρνήθηκαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας μου. Καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της.