Περιμένουν δίδυμα - Έγκυος η σύντροφος γνωστού παρουσιαστή

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Περιμένουν δίδυμα - Έγκυος η σύντροφος γνωστού παρουσιαστή

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι καθώς σύντομα θα αποκτήσει δίδυμα! Ο λόγος για τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την σύντροφό του, Μάρθα Δεμουρτζίδου.

Περιμένουν δίδυμα Γιώργος Γρηγοριάδης και Μάρθα Δεμουρτζίδου

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο οποίος φέτος βρίσκεται στην εκπομπή «Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΪ, κάθε Σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη του σταθμού δίπλα στον Γιάννη Πιτταρά, ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς και να αγκαλιάσει τα μωράκια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, η σύντροφός του Γιώργου Γρηγοριάδη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ πριν από λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στα social media με τον γνωστό δημοσιογράφο και την σύντροφό του, η οποία χαμογελά στην κάμερα κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Όταν ο Γρηγοριάδης και ο Πιτταράς εισάβαλαν στο πλατό του Γιώργου Αυτιά

Πρεμιέρα έκανε πριν καιρό η εκπομπή «Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΙ, που παρουσιάζει το δίδυμο Γιώργος Γρηγοριάδης και Γιάννης Πιτταράς. Λίγο πριν εμφανιστούν στο δικό τους πλατό, έκαναν και μια βόλτα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, προκειμένου να τους αναγορεύσει στο κοινό, αλλά και να πάρουν λίγη από τη λάμψη του.

Ο παρουσιαστής φυσικά είναι από τους πλέον καταξιωμένους της ελληνικής τηλεόρασης για αυτό και έχει συνεχόμενη παρουσία στα πρωινά μας. Ο ΣΚΑΙ έβγαλε και σχετικά ανακοίνωση για την επίσημη πρεμιέρα του, ενώ στο πλατό είδαμε μεγάλες αλλαγές και νέα πρόσωπα, που έρχονται να προσφέρουν φρεσκάδα στην εκπομπή. Θέλησε από την πρώτη στιγμή να αποδείξει στους επικριτές του ότι έχει φτάσει εκεί που είναι επειδή το αξίζει.

Λίγα λεπτά προτού ξεκινήσουν την εκπομπή τους οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι , πέρασαν από το πλατό του Γιώργου Αυτιά, ώστε ο δημοσιογράφος να τους προλογίσει στο κοινό. «Καταρχάς έχουμε τεράστια χαρά γιατί θα πάρουμε λίγο από τη λάμψη σου», είπε ο Γιάννης Πιτταράς. «Για όνομα του Θεού!», αναφώνησε ο Γιώργος Αυτιάς και βέβαια, τους παρουσίασε στους τηλεθεατές με τον καλύτερο τρόπο. Εκείνοι, με τη σειρά τους, τον κέρασαν… δεκατιανό.

Οι Δεκατιανοί θα είναι όλη τη σεζόν στον αέρα του ΣΚΑΪ, κάθε Σαββατοκύριακο στις 10 το πρωί.