Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε, ήταν γεμάτος αίματα...» - Σοκάρει ο Δημήτρης Καμπουράκης για τον πατέρα του

Τι συνέβη;

«Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε, ήταν γεμάτος αίματα...» - Σοκάρει ο Δημήτρης Καμπουράκης για τον πατέρα του
News 08.02.2023 11:08
Από Στέλλα Μούτσιου

Ο σεισμός στην Τουρκία, αλλά και την Συρία έχει σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο, καθώς οι συνέπειες είναι τραγικές. Οι νεκροί είναι πάρα πολλοί και οι εικόνες που έχουν δημοσιευθεί από τα πεσμένα κτίρια και τους τραυματίες είναι ανατριχιαστικές (δείτε εδώ τον απεγκλωβισμό μίας 6χρονης).

Οι εξελίξεις αυτής της συνθήκης της γειτονικής χώρας αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/2 στην εκπομπή του OPEN, Ώρα Ελλάδος, και ο Δημήτρης Καμπουράκης βρήκε την αφορμή να εξομολογηθεί ένα δικό του αντίστοιχο βίωμα, το οποίο έχει πρωταγωνιστή τον πατέρα του.

Η άγνωστη ιστορία του Δημήτρη Καμπουράκη

«Ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε.

Ήταν ένας σωρός μπάζα. Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος. Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου, μου είπε “τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά”», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σεισμός στην Τουρκία: «Είχαμε κάποιους νεκρούς, αλλά ακόμη...» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των Ελλήνων επιζώντων

«Άνθρωποι έκλαιγαν και ούρλιαζαν γιατί...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του 37χρονου για τον σεισμός στην Τουρκία

Share