«Η κοπέλα αιμορραγούσε...» - Ελεύθερος ο Dj για τον ξυλoδαρμό της συντρόφου του

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η κοπέλα αιμορραγούσε...» - Ελεύθερος ο Dj για τον ξυλoδαρμό της συντρόφου του

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο μία νέα υπόθεση κακοποίησης η οποία αφορά γνωστό Dj. Ο ίδιος κατηγορήθηκε από την σύντροφό του, που είναι γνωστό μοντέλο, για ξυλοδαρμό (δείτε εδώ το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές) και έτσι βρέθηκε στο τμήμα.

Παρόλα αυτά, όσα στοιχεία και αν υπήρχαν, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να παραμείνει πίσω από τα σίδερα και έτσι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο δικηγόρος του μάλιστα μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/2 και έδωσε όλο το παρασκήνιο.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Dj μετά την αθώωσή του

«Ό,τι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία που είναι ατράνταχτα για την καταδίκη του. Έχει αφεθεί ελεύθερος με το μέτρο της απαγόρευσης προσέγγισης της παθούσας. Υπάρχει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα αστυνομικού που βεβαιώνει ότι η κοπέλα αιμορραγούσε.

Δεν ξέρω τι νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει δεδομένου ότι υπάρχει τραυματισμός και της κοπέλας και του συντρόφου της» είπε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Είχε προηγηθεί μια συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη τον προηγούμενο καιρό. Είναι τρομοκρατημένη, φοβάται μήπως της συμβεί το ο,τιδήποτε».

Ο δικηγόρος του DJ πάντως δήλωσε ότι το απειλητικό ηχητικό μήνυμα είναι μη αξιοποιήσιμο είναι παρανόμως απεκτηθέν. «Με εισαγγελική παραγγελία θα έπρεπε να το έχει παραδώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε ότι ο μάρτυρας αστυνομικός δεν φάνηκε χρήσιμος στην εισαγγελέα.