«Δεν είμαι πολύ δυνατός στο πάνελ Φαίη μου, όπως λες κι εσύ, αλλά...» - "Κόλαφος" ο Σάββας Πούμπουρας κατά της Σκορδά

Η απάντησή του στα αιχμηρά της σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι πολύ δυνατός στο πάνελ Φαίη μου, όπως λες κι εσύ, αλλά...» -

Μπορεί να είχε γίνει ο κακός χαμός σχετικά με την θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πάνελ της εκπομπής του MEGA, Ελένη, και την σχέση του με την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, αυτό το διάστημα έχουν αρχίσει να φουντώνουν φήμες και για τον Σάββα Πούμπουρα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το τέλος της συνεργασίας τους).

Μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, σχολιάστηκε αρκετά έντονα το γεγονός πως ο ίδιος δεν είναι τόσο δυνατός, κάτι που επισήμανε η Φαίη Σκορδά, αλλά την Τετάρτη 8/2, η κάμερα του καναλιού τον εντόπισε και ο ίδιος έτσι έδωσε την απάντησή του στην παρουσιάστρια, αλλά και σε όσα ακούγονται.

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα στην Φαίη Σκορδά

«Όλα τα συζητάμε. Πάμε μέρα με τη μέρα για τα πάντα. Γενικότερα, έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, υπάρχουν πολλά πεδία στα οποία μπορώ να κινηθώ. Σίγουρα δεν είμαι πολύ δυνατός στο πάνελ Φαίη μου, όπως λες κι εσύ, αλλά έχω κάνει χίλια δυο άλλα πράγματα, μπορείς να τσεκάρεις. Έχω κάνει φανταστικές φάρσες», ανέφερε εκείνος αρχικά.

Και στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Μπορεί να μην είδε το απόσπασμα, αλλά καταλαβαίνω πως όταν ένας άνθρωπος ακούει κάτι, του μεταφέρεται κάτι κι αν τον πονάει κάπως, το παίρνει κάπως πιο προσωπικά. Εγώ κρατάω ότι σταμάτησε, μίλησε και ήταν πολύ γλυκός και ευγενικός και η προτεραιότητά του σίγουρα είναι να παραμείνει στο Mega».