"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Φαίη Σκορδά - Έγινε γνωστό πως...

Τι συμβαίνει στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φαίη Σκορδά
Instagram / Φαίη Σκορδά

Το The Voice of Greece είναι ένα από τα πιο αγαπητά σόου της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά πλησιάζει προς το τέλος του. Μέχρι να συμβεί βέβαια, αυτό έχουν να γίνουν πολλά. Ένα από αυτά είναι και η αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστή σε κάποια από τα live λόγω του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί αύριο 9/2).

Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στο συμβόλαιό του πως δεν θα μπορεί να βρίσκεται σε όλο το κομμάτι του διαγωνισμού και ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ συμφώνησε, έχοντας στο νου του πως υπάρχει ήδη ο άνθρωπος που θα πάρει την θέση του.

Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και το The Voice τελικά

Το όνομα της Φαίης Σκορδά είναι αυτό που ακούστηκε περισσότερο από όλα, αλλά η ίδια μέσα από την εκπομπή της, Πρωινό μας, φαινόταν πως είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον Νίκο Μουτσινά. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει να πω κάτι παραπάνω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πολύ και είναι το Πρωινό. Το λέω τα τελευταία 15 χρόνια, τα προηγούμενα πέντε δεν μου γίνονταν προτάσεις για βραδινό.

Τα τελευταία χρόνια για συγκεκριμένους λόγους, επαγγελματικούς αλλά κυρίως προσωπικούς, με τις υποχρεώσεις μου, με τα παιδιά και με το σπίτι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Επίσης, αγχώνομαι πάρα πολύ, θέλω να είμαι εκεί. Δεν θεωρώ ότι ο παρουσιαστής πηγαίνει και φεύγει. Χρειάζεται να μπεις μέσα στο παιχνίδι να γνωρίσεις με την παραγωγή.

Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί λίγο παραδοσιακά σε αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, θέλω να έχω τον έλεγχο. Χρειάζεται να αφιερωθείς και χρόνο… Κάποια στιγμή, όχι σύντομα, θα κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά. Από την άλλη, είμαι σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ αλλά και τη στήριξή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θα χαλάσει χατίρι σε έναν άνθρωπο που μου δίνει 10. Αν υπάρχει λοιπόν αυτή η σκέψη έντονα, δεν θα χαλάσω χατίρι», είχε δηλώσει η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει ήδη κλείσει συμφωνία για να βρεθεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και παρόλο που δεν έχει υπογράψει, όλα δείχνουν να είναι πλέον σίγουρα. Επομένως, θα την δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Τα τέσσερα live του The Voice θα βγουν στον αέρα του ΣΚΑΪ τα Σάββατα από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου.

Φαίη Σκορδά The Voice
NDP