Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Βαρύ πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Βαρύ πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη
NDP Photos
News 08.02.2023 14:45
Από Youweekly Team

Από την ζωή έφυγε σήμερα 8/2 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης, μια είδηση που βύθισε σε θλίψη τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Σέβη Αμανατίδου και πατέρας τριών παιδιών, του Γιώργου, του Σήφη, και της Δάφνης. Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξέφρασε τη θλίψη της μέσα από μια ανάρτηση, δηλώνοντας συντετριμμένη.

Το αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη στον Μανούσο Βολουδάκη

«Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων.

Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του» έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πριν μερικές μέρες ήρθε αντιμέτωπη με μια ακόμη βαρύτατη απώλεια.

Το αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη στον Μανούσο Βολουδάκη

Ποιος ήταν ο Μανούσος Βολουδάκης

Ο Μανούσος Βολουδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 1966. Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατείχε μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s) στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ της Αγγλίας. Εργάστηκε ως Οικονομολόγος.

Εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ το 2007. Επανεξελέγη στις διπλές εκλογές του 2012, καθώς και τον Ιούλιο του 2019. Στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο συμμετείχε στις εξής επιτροπές της Βουλής: στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, στην ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς και στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης την περίοδο 2005- 2006. Τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ., από την οποία παραιτήθηκε το Δεκέμβριο του 2011 για να συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Από τον Ιούνιο του 2012 είναι Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τον Οκτώβριο του 2015 ως τον Ιουνίου του 2019, εργάσθηκε ξανά στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας International Trade S.A., του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, με έδρα τις Βρυξέλλες και τον Ιούλιο του 2019 επανεκλέχθηκε βουλευτής Χανίων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να τους έχω κοντά μου...» - Συγκινεί η Ντόρα Μπακογιάννη με την εξομολόγησή της

Ντόρα Μπακογιάννη: Γεμάτο το σαλόνι με δώρα - Η φωτογραφία με τα 7 εγγόνια της μέσα στο σπίτι

Share