Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σεισμός Τουρκία: «Όταν είσαι μάνα και...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με τις δηλώσεις της Φλορίντα στον αέρα του Mega

Θλιβερό...

Σεισμός Τουρκία: «Όταν είσαι μάνα και...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με τις δηλώσεις της Φλορίντα στον αέρα του Mega
News 08.02.2023 17:16
Από Ελένη Μήτση

Ο αριθμός των νεκρών από το σεισμό στην Τουρκία - Συρία αυξάνεται διαρκώς με τις εικόνες, που κυκλοφορούν από αυτήν την ακραία φυσική καταστροφή να σοκαρούν (δείτε εδώ που έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών).

Τα ελληνικά μέσα καλύπτουν τα γεγονότα, ενώ παράλληλα η χώρα έχει στείλει βοήθεια στους γείτονες μας. Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα και η αναφορά, που έκανε η Φλορίντα Πατρουτσέλη την Τετάρτη 8/2 μέσα από το Mega Καλημέρα με αφορμή τους πλειγέντες.

Σε ένα σημείο είναι εμφανές, πως συγκινείται πολύ και φορτίζεται συναισθηματικά, αφού μπαίνει στη θέση των ανθρώπων εκεί και περισσότερο με το φίλτρο της μητέρας.

Η συγκίνηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι για το σεισμό στην Τουρκία

«Δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζήσεις. Όσο και αν μη μας αφορά προσωπικά επειδή δεν είναι εδώ στη χώρα μας, μπαίνεις αναγκαστικά μια στιγμή στη θέση τους και λες τι θα έκανα; Να σας πω αυτό που σκεφτόμουν με τις εικόνες που έβλεπα πως ό,τι και να συμβεί και να καταστραφεί ο κόσμος, να καεί ολόκληρος, αν καταφέρεις να επιβιώσεις από αυτό εσύ και τα παιδιά σου, πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα να συνεχίσεις τη ζωή σου. Όταν όμως βλέπεις έναν πατέρα ή μητέρα που καταστρέφονται όλα γύρω τους, πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή.

Για μένα, αν μου συνέβαινε αυτό θα τελείωνε η ζωή μου, δε θα με ενδιέφερε τίποτα. Ούτε να ζήσω, ούτε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Αυτές οι εικόνες σε συγκλονίζουν, όταν είσαι και μάνα και μπαίνεις λίγο στη θέση τους λες είναι μια τραγωδία. Πώς θα το ξεπεράσουν, τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Πώς θα επιβιώσουν από αυτό το τραγικό συμβάν που συνέβη ξαφνικά», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά...» - Ο πραγματικός λόγος που η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχώρησε από το Mega Καλημέρα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στο Mega Καλημέρα - Η εντυπωσιακή της είσοδος στο πλατό

Share