«Είτε Ρομά, είτε...» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή και τις ρίζες της Αναστασίας

Μίλησε ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είτε Ρομά, είτε...» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή και τις ρίζες της Αναστασίας

Η γνωστή και πολύ ταλαντούχα νεαρή Αναστασία βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη 8/2 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη Μεσηβρίαν με την τραγουδίστρια να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Είναι γεγονός, πως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Αναστασία έκανε πανικό στην ελληνική μουσική βιομηχανία απασχολώντας με τα τραγούδια της αλλά και για την καταγωγή της (δείτε εδώ την πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για τις ρίζες της).

«Από την στιγμή που έχεις κάτι καλλιτεχνικό μέσα σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από αυτά που πραγματικά θες. Μου ήρθε η ευκαιρία και είπα: τέλος, θα την αρπάξω και θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Δεν έχω σκοπό να φύγω από τα Μέγαρα. Είναι πολύ όμορφο να γυρίζω στα Μέγαρα, μετά από κάθε δουλειά που έχω και να νιώθω ότι αυτό είναι το ουσιαστικό μου σπίτι», ανέφερε η Αναστασία.

Η Αναστασία αφού μίλησε με πολύ όμορφα λόγια την περιοχή, που μεγάλωσε και ζει ακόμα με τους γονείς της, δε δίστασε να μιλήσει για τους Ρομά, αφού σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσεις, πως έχει τσιγγάνικες ρίζες.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας για τις ρίζες της και τον τόπο που μεγάλωσε

«Αν μπορούσα να βοηθήσω την κάθε φυλή, είτε Ρομά, είτε την κάθε χώρα, θα το έκανα. Έχω πάρει αναγνωσιμότητα μέσω της μουσικής μου, αν μπορούσα να βοηθήσω – μέσω της μουσικής μου ανθρώπους- εννοείται πως θα το έκανα. Όπως θα ήθελα να βοηθήσουν εμένα αν είχα κάποιο πρόβλημα, έτσι θα βοηθήσω κι εγώ τον καθένα», είπε η Αναστασία.