Γενέθλια για την Λάουρα Λάτσιου - Το φαντασμαγορικό πάρτι που της ετοιμάζει εδώ και 6 μήνες η Ελένη Μενεγάκη

Ενηλικιώνεται η κόρη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP
NDP

Πολύ σημαντική και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 8/2 μέρα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, καθώς η κόρη τους, Λάουρα γιορτάζει τα γενέθλιά της και κλείνει μάλιστα τα 18! Φυσικά, η μητέρα της, δεν θα μπορούσε να μην της ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό πάρτι!

Η Λάουρα Λάτσιου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και είναι Υδροχόος στο ζώδιο. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της το 2017, είχε αποκαλύψει ότι είναι το πιο εύκολο παιδί που θα μπορούσε να έχει κανείς. «Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλια της κόρης της, Λάουρας

«Τέσσερις ημερομηνίες είναι… αυτό που λένε και να πεθάνω θα υπάρχουν παντού πάνω μου, είναι οι ημερομηνίες των παιδιών μου… είναι καλά παιδιά οι υδροχόοι», είχε αποκαλύψει επίσης παλιά στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη η οποία όταν είχε βγει για πρώτη φορά με τη Λάουρα σε θεατρική παράσταση, είχε αναφέρει: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…»

Τα φετινά γενέθλια είναι πολύ σημαντική τόσο για την Λάουρα, όσο κι για όλη την οικογένεια, μιας και η ενηλικιώνεται για αυτό και εδώ και μισό χρόνο η Ελένη Μενεγάκη της ετοιμάζει το πάρτι της, το οποίο λογικά θα γίνει μαζί με της αδερφής της Βαλέριας, μιας και τα γενέθλιά τους έχουν μόλις λίγες μέρες διαφορά.

Μάλιστα, πρόσφατα, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Λάουρα δέχτηκα μια πολύ σοβαρή πρόταση από μεγάλη εταιρία καλλυντικών για να γίνει πρέσβειρα της, το πρόσωπο της δηλαδή σε όλες τις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, η πρόταση δεν αποτέλεσε έκπληξη για την Ελένη Μενεγάκη όταν η κόρη της το ανέφερε. Μάλιστα, είχαν για το εν λόγω θέμα μια πολύ μεγάλη συζήτηση. Η παρουσιάστρια ξέρει πολύ καλά το χώρο και παρόλο που δεν έχει αντίρρηση για να μπει η Λάουρα στο χώρο των media, έχει τις επιφυλάξεις της για την μικρή της ηλικία αλλά και γενικά για την δημοσιότητα.