Survivor all star: «Μην τρώτε ρύζι Καρολίνα παιδιά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για την απιστία της Καλύβα στο Βο

Από πολύ γνωστό τραγουδιστή...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μην τρώτε ρύζι Καρολίνα παιδιά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για την απιστία της Καλύβα στο Βο

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία για το χωρισμό του Βο με την Καρολίνα Καλύβα, η οποία μέσα από τη σύντομη διαδρομή της στο Survivor all star ερωτεύτηκε το Μάριο Πρίαμο και έτσι η σχέση της με το ράπερ έληξε αμέσως.

Ο ίδιος προσπαθεί να χειριστεί το θέμα ήρεμα και πολιτισμένα έχοντας, όπως έχουμε στο πλευρό του πολλούς φίλους του από τον καλλιτεχνικό χώρο, που τον στηρίζουν (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του Βο για το Μάριο)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 9/2 με τον ίδιο να δηλώνει αρχικά για τη δική του σύντροφο.

«Είναι σπουδαίο να τραγουδάω με τη σύντροφό μου, είναι εξαιρετικό. Μοιραζόμαστε την ίδια σκηνή. Όλα μου τα τραγούδια είναι αφιερωμένα σε εκείνη αλλά, το “Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα” είναι αυτό στο οποίο συμπρωταγωνιστεί και εκείνη στο video clip οπότε, έτσι κι αλλιώς είναι αφιερωμένο», είπε αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

Και ενώ τα ερωτικά του λαϊκού τραγουδιστή πάνε πολύ καλά, δε μπορούσε παρά να έχει αντικειμενική γνώμη για όσα έζησε τελευταία ο Βο, με το σχόλιο του για την Καρολίνα να έχει έντονο χιούμορ.

Το σχόλιο του Νίκου Μακρόπουλου για το χωρισμό του Βο με την Καρολίνα Καλύβα

«Να μην τρώτε ρύζι Καρολίνα παιδιά. Είναι φίλος μου ο Μπο. Να μη σε βρει τέτοιο πράγμα που έπαθε. Δόξα τω Θεώ δε με έχει βρει ακόμα τέτοιο πράγμα κι αν με βρήκε δεν το έχω μάθει», είπε ο Νίκος Μακρόπουλός.