Στιγμές αγωνίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η δημόσια έκκληση στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πέρα από παρουσιάστρια, πλέον έχει αναλάβει και ένα νέο ρόλο, αυτό της μητέρας. Ο γιος της, ο καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήρθε για να της αλλάξει τη ζωή και αυτό φαίνεται ήδη. Καθημερινά, η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από την ρουτίνα της με τον μπέμπη, όσο βρίσκεται στο σπίτι, ενώ παράλληλα δείχνει πως προσπαθεί να επαναφέρει και την παλιά της ζωή, ξεκινώντας γυμναστική και προσέχοντας τον εαυτό της, ώστε να μη σταματήσει να αισθάνεται γυναίκα (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της πλέον).

Όσον αφορά, όμως, τον χαρακτήρα της, φαίνεται πως τώρα που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί της, είναι ακόμη πιο ευαισθητοποιημένη. Παρακολουθώντας , λοιπόν, όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία λόγω του σεισμού, η ίδια δεν άντεξε και αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάτι για να βοηθήσει, όσο περνάει από το χέρι της.

Η δημόσια έκκληση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Την Πέμπτη9/2, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την παραμονή της στο Δημαρχείο της Βάρης, Βούλας & Βουλιαγμένης, κάνοντας έκκληση στο κοινό που την παρακολουθεί να βοηθήσει στη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν στους σεισμόπληκτους όσο πιο σύντομα γίνεται.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκκληση

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και δύο παίκτες του Survivor

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο James Καφετζής με την κίνησή του για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις και τον τραγικό αριθμό των νεκρών).

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην πολυσυζητημένοι παίκτες του Survivor έστειλαν ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης μέσα από αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, όπου και βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 8/2, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συνάντησε στο κατάστημά του στην Αγία Παρασκευή, τον Καφετζή, όπου και ξεκίνησαν να υποδέχονται όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα για τους σεισμόπληκτους. Μάλιστα, στο πλευρό τους βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενισχύοντας την προσπάθεια για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.