«Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες...» - Ο Τζώνη Καλημέρης "σπάει" την σιωπή του για τον χωρισμό του με την Κοντοβά

Ποιες είναι οι σχέσεις του με την ίδια αλλά και την κόρη τους, Ada

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες...» - Ο Τζώνη Καλημέρης

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 9/2 ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Μάλιστα, για πρώτη φορά, μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά λίγο καιρό μετά την υιοθεσία της κόρης τους, Ada.

Η είδηση για τέλος της σχέσης τους έσκασε σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο καιρό στα πηγαδάκια της showbiz. Οι δυο τους ήταν για περίπου 5,5 χρόνια μαζί, ενώ πριν από δυο χρόνια περίπου απέκτησαν τη μικρή Άντα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες εθεάθησαν και οι τρεις σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Η Άντα όπως πάντα χαμογελαστή κρατούσε και τους δυο από το χέρι ενώ προχωρούσαν στο δρόμο χαζεύοντας τις βιτρίνες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη για τον χωρισμό από την Χριστίνα Κοντοβά

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε ένα κύκλο. Για να χρησιμοποιήσω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς - κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της. Χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και έτσι μόνη της με όση βοήθεια από εμένα ηθική, έκανε και με την Ada», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.