«Ποσώς μας ενδιαφέρει πόσες...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις νέες αιχμηρές δηλώσεις της Μαρία Σολωμού

«Ας δει κάποια στιγμή τι είπα και θα καταλάβει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ποσώς μας ενδιαφέρει πόσες...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις νέες αιχμηρές δηλώσεις της Μαρία Σολωμού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8/2 η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή τα podcast της και συγκεκριμένα με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα με προβλήματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Εκεί μέσα έχουν ειπωθεί τέρατα. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και μιλάω και για τη δική μου και για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι στα 20 έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα. Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σαν να βγήκα και να προμόταρα τα δικά μου.

Σχολιάστηκε λιγάκι αν να βγήκα εγώ και να περηφανεύτηκα… Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει την άποψή του και να φάω την λάσπη και τον σχολιασμό που τρώω έτσι κι αλλιώς. Η εμπάθεια κι ο σχολιασμός από κάτω με ενοχλεί. Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Και εγώ έκανα ένα podcast. Εγώ το είπα ότι όλοι είμαστε κάποια στιγμή σε φάση που δεν θέλουμε κάτι σταθερό. Θέλουμε τον Κώστα και τον Γιάννη, δεν είμαστε σίγουροι. Ή δε θέλουμε κανέναν σίγουρα.

Ένιωσα ότι σε διάφορα σχόλια υπάρχει μια αντιπάθεια βαθιά. Και το είπα. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ’ αμάξης… Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και πιστεύω ότι δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό. Με ρωτήσανε μετά και είπα και για τον Λιάγκα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μαρίας Σολωμού.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στα όσα είπε η Μαρία Σολωμού

Μετά το συγκεκριμένο λοιπόν βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει τον λόγο και να απαντήσει στην ηθοποιό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του.

«Ποια εμπάθεια μωρέ; Εγώ βγήκα και είπα τα καλύτερα. Και δεν είπα αυτό που λέει. Ας δει τι είπα και θα καταλάβει ότι εγώ θετικά μίλησα για εκείνη. Αλλά είπαμε τώρα. Το πιθανότερο είναι να μην τα βλέπουν και να τις λένε οι καλοθελητές ότι “είπε αυτό”. Ή βλέπουν σε ένα σάιτ έναν τίτλο, που ειναι διαφορετικός από το περιεχόμενο και βγάζει ένα συμπέρασμα, όχι επειδή το έχει δει, αλλά επειδή της έχουν πει έναν τίτλο ενός σάιτ. Ας δει κάποια στιγμή τι είπα και θα καταλάβει ότι είμαι από τους ανθρώπους που τη συμπαθούν.

Εμείς εδώ είπαμε ότι ποσώς μας ενδιαφέρει πόσες σχέσεις έχει ο καθένας. Εμένα δεν με είχε πειράξει αυτό από τη Μαρία Σολωμού. Από τη Μαρία μας είχε πειράξει αυτό που είχε πει ότι “κορίτσια μας απατάνε με δεύτερες”. Αυτό ήταν το φάουλ της Μαρίας, αν θυμάστε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας - δείτε εδώ και την απάντηση του Παπανώτα.