«Έχω επιλέξει να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ελευθερίου για την σχέση Καρολίνας και Πρίαμου

Τι απάντησε για τις φήμες που την θέλουν να μπαίνει στο Survivor All Star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω επιλέξει να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ελευθερίου για την σχέση Καρολίνας και Πρίαμου

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/2 η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αναφέρθηκε στην φημολογούμενη συμμετοχή της στο Survivor All Star, αφήνοντας για ακόμη μια φορά όπως ερωτηματικά για το εάν τελικά τη δούμε στον Άγιο Δομίνικο.

Να σημειώσουμε πως η Καρολίνα, η νέα (?) σύντροφος του Μάριου Πρίαμου, δεν ασχολείται με το γεγονός πως πριν φύγει εκείνος από Ελλάδα, ήταν πολύ κοντά με την γνωστή τραγουδίστρια.

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Όσο ήμουν στο παιχνίδι, κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία. Όταν γίνεται δημόσια, δεν του δίνω δίκιο. Του έστειλα μήνυμα αλλά δεν απάντησε. Αυτό που ήταν να περαστεί, περάστηκε! Όταν βγήκε η προειδοποίηση δεν βρεθήκαμε ξανά με τον Μάριο και τον Σάκη. Ο Μάριος έχει μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό. Είναι άλλες οι καρδιές! Είμαι πολύ χαρούμενη και τον περιμένω.

Δεν με αφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαντήσω για την Ελευθερία Ελευθερίου. Εξετάζοντας την συγκεκριμένη κατάσταση από ανθρώπινης πλευράς και ο Μάριος έχει δείξει τον χαρακτήρα του και πόσο ευθύς είναι σαν άνθρωπος, δεν θα το έκρυβε. Πιστεύω ότι δεν ήταν σε σχέση με την Ελευθερία. Βγήκε η Ευρυδίκη και είπε πώς ο Μάριος μας είπε ότι ήταν ελεύθερος», ήταν μερικά από τα λόγια της σε πρόσφατη συνέντευξή της -δείτε εδώ το μήνυμα που έστειλε μάλιστα στην Ελευθερίου λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Survivor All Star και την προσωπική της ζωή

«Δεν ξέρω αν θα μπω. Ισχύει ότι θα έμπαινα από την αρχή. Ήμασταν σε προχωρημένο στάδιο και ήταν να γίνει. Έγιναν κάποιες αλλαγές, γενικά είναι και κάποιες υποχρεώσεις με τη δουλειά μου και την δισκογραφία, που τρέχουν πίσω. Είμαι σε μια πολύ μεταβατική φάση», απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσο για τις ομάδες του Survivor All Star: «Αν έμπαινα θα ήθελα να ήμουν στους Μπλε και ας έχανα, διασκεδάζουν λίγο πιο πολύ». Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ξεκαθάρισε: «Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει πολλά χρόνια να μην το κάνω αυτό».