Βραχιόλι της φωτιάς: «Ζήτησα Συγγνώμη και...» - Η τραγική σκηνή που "λύγισε" την Ελισάβετ Μουτάφη

«Τι ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; αναρωτηθήκαμε»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βραχιόλι της φωτιάς: «Ζήτησα Συγγνώμη και...» - Η τραγική σκηνή που

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «βραχιόλι της φωτιάς» και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ τι αντιδράσεις των τουιτεράδων για το επεισόδιο) μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις έντονες στιγμές των γυρισμάτων και όχι μόνο.

Τα λόγια της Ελισάβετ Μουτάφη για το «βραχιόλι της φωτιάς»

«Στη σκηνή που με συλλαμβάνουν στον σταθμό, κοιτιόμαστε με τον Νίκο Ψαρρά στο γύρισμα, ούτε καν γύρισμα, πρέπει να ήταν πρόβα, αρχίζουν ταυτόχρονα να τρέχουν τα μάτια μας. Τι ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; αναρωτηθήκαμε», ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Και αποκάλυψε για την στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα: «Στην τελευταία σκηνή που γυρίζουμε για τη σειρά, που τραγουδάω στην εγγονή μου, δεν ξέρω πού βρίσκονται τα παιδιά μου, δεν έχω καλή αίσθηση, ανησυχώ και δεν μπορώ να τραγουδήσω από το κλάμα. Σταματώ και λέω συγγνώμη στο συνεργείο», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο "Στούντιο 4".

Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε και για τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά την πρεμιέρα της σειράς της ΕΡΤ, της τηλεφώνησε για να την συγχαρεί για την συνολική της ερμηνεία.

«Με συγκίνησε ο Παπακαλιάτης, με πήρε να με συγχαρεί για το 'Βραχιόλι της Φωτιάς», είπε η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις των τηλεθεατών, σχετικά με την σειρά, που σε καθημερινή βάση της στέλνουν μηνύματα και την συγχαίρουν.

«Εισπράττω την αγάπη του κόσμου για το ρόλο μου», είπε κλείνοντας η Ελισάβετ Μουτάφη.