«Οι άνθρωποί μας...» - Συγκλονίζει η έκκληση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το θανατηφόρο σεισμό στην Τουρκία

Τα έχει χάσει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανατριχιαστικές εικόνες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες από το σεισμό, που έπληξε Συρία και Τουρκία αφαιρώντας χιλιάδες ζωές, ενώ παράλληλα αφανίστηκαν αμέτρητα σπίτια και κατασκευές.

Η καταστροφή, που έχει προκληθεί είναι ανυπολόγιστη και το μόνο θετικό, αν μπορούμε να το πούμε, είναι το κύμα αλληλεγγύης με πλήθος κόσμου να είναι στο πλάι των σεισμόπληκτων (δείτε εδώ που έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών).

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του Survivor, Aτζούν Ιλιτζαλί παρακολουθεί σαστισμένος όσα συμβαίνουν στη χώρα του και έτσι την Πέμπτη 9/2 έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το θανατηφόρο σεισμό στην Τουρκία

«Η Τουρκία χτυπήθηκε από καταστροφικούς σεισμούς και το κράτος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέταρτου βαθμού. Είναι η χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της χώρας μας. Οι άνθρωποί μας που είναι κάτω από τα συντρίμμια χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Προς όλους τους φίλους μου σε όλον τον κόσμο: σας παρακαλώ στηρίξτε τα σωστικά συνεργεία και τους ανθρώπους κάνοντας δωρεά», έγραψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση Καφετζή & Αναγνωστόπουλου για τους σεισμόπληκτους

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο James Καφετζής με την κίνησή του για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην πολυσυζητημένοι παίκτες του Survivor έστειλαν ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης μέσα από αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, όπου και βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 8/2, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συνάντησε στο κατάστημά του στην Αγία Παρασκευή, τον Καφετζή, όπου και ξεκίνησαν να υποδέχονται όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα για τους σεισμόπληκτους. Μάλιστα, στο πλευρό τους βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενισχύοντας την προσπάθεια για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.