«Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό;» - Άναυδοι στο πλατό του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό;» - Άναυδοι στο πλατό του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό γιατί μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, μιλά για προσωπικά της βιώματα και αυτομάτως γίνεται πιο προσιτή στο κοινό που την παρακολουθεί.

Ένα από τα θέματα για το οποίο δεν διστάζει να μιλήσει είναι και οι πλαστικές τις οποίες έχει κάνει είτε στο πρόσωπό της είτε στο σώμα της, ενώ έχει τσακωθεί και στον αέρα με πρόσωπο που την έχει προσβάλει για το γεγονός πως είναι "ψεύτική" (δείτε εδώ το σκηνικό), όπως και στα social media της (δείτε εδώ την επική της απάντηση).

Σοκ με την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για το στήθος της

Την Παρασκευή 10/2, μάλιστα, την ώρα που συζητούσαν για το λερωμένο μπλουζάκι του Στέλιου Χανταμπάκη, η ίδια παρατήρησε πως κάτι πήγαινε λάθος με το δικό της και πέταξε μία ατάκα στον αέρα η οποία τους άφησε όλους άναυδους!

«Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι είναι στραβό;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να τονίζει το μπλουζάκι. «Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο! Πολλές φορές», συμπλήρωσε τότε η οικοδέσποινα πρωινής ζώνης.

«Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μετά από αυτή την παρατήρηση προχώρησαν στο επόμενο θέμα.

Πώς ήταν το πρόσωπό της πριν τις πλαστικές

Αναμφίβολα η ίδια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς όπου κι αν πάει "κεντρίζει" τα βλέμματα με την παρουσίαση της.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει κατά καιρούς "ανοιχτά" για την περιπέτεια που είχε με τις πλαστικές, όπως και παραπάνω, αλλά και σε ποια ηλικία ξεκίνησε καθώς σε παλιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: κρεβάτι «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ακομπλεξάριστη σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει καθώς ακόμη και η ίδια αυτοσαρκάζεται τις περισσότερες φορές σε σχετικά στιγμιότυπα που την έχουμε δει στις εκπομπές της. Έτσι λοιπόν, έχει "πειράξει" το στήθος της, την μύτη της αλλά και τα χείλι της τα οποία στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ήταν αγνώριστη.

Κατερίνα Καινούργιου - Πλαστική

Πλαστική της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές