«Χάλια νιώθω που...» - Άλλαξε όλη η διάθεση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την ερώτηση δημοσιογράφου για το τηλεοπτικό του μέλλον

Γιατί τέτοια αντίδραση;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χάλια νιώθω που...» - Άλλαξε όλη η διάθεση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την ερώτηση δημοσιογράφου για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την Πέμπτη 9/2 είχε τα γενέθλιά του και αφού τα γιόρτασε στο πλατό της Ελένης (δείτε εδώ την έκπληξη που του ετοίμασαν στο MEGA), τον πέτυχε η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα του OPEN και έτσι ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις που έφτασαν στα αυτιά όλων το πρωί της Παρασκευής 10/2.

Αφού, λοιπόν, μίλησε για τα συναισθήματα για τον νέο κύκλο στη ζωή του, έχοντας κλείσει πια τα 43, ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ωστόσο, μόλις το θέμα έφτασε εκεί, άλλαξε εντελώς η διάθεσή του και προτίμησε να κλείσει την συζήτηση εκεί.

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Χάλια νιώθω που προστίθεται άλλος ένας χρόνος, αλλά τι να κάνεις! Θα τον υποστούμε και αυτόν! Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όπως κάνουμε πάντα, ε Κούπερ; 43», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι από υλικά δώρα είμαι πλήρης. Την υγεία μου θέλω και να έχω ανθρώπους γύρω μου. Να μην είμαι μόνος μου. Αρκετοί έφυγαν, να μην φύγουν άλλοι. Έχω συμφιλιωθεί με την πάροδο του χρόνου, ναι, γιατί δόξα τω Θεώ ο χρόνος είναι ευγενικός μαζί μου. Δεν έχω δει δηλαδή κάποια φοβερή διαφορά και φοβάμαι, ακριβώς επειδή με έχει ξεχάσει ο χρόνος, θα ξυπνήσω ένα πρωί γέρος και θα φαίνεται».

Όταν όμως ο ρεπόρτερ επιχείρησε να φέρει τις δηλώσεις στο τηλεοπτικό μέλλον του, εκείνος, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω έκανε σαφές πως δεν ήταν η ώρα να μιλήσει για αυτό: «Δεν θα πούμε τίποτα τηλεοπτικό. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και που ήσασταν εδώ, να είστε καλά».