"Αναμπουμπούλα" στους διαδρόμους του MEGA - Η ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

"Αναμπουμπούλα" επικρατεί στο MEGA τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα στην εκπομπή του Mega Καλημέρα, καθώς από τη μία πλευρά η κακοκαιρία Μπάρμπα άλλαξε όλα τα πλάνα και η μετάδοση έγινε από τα χιόνια (δείτε εδώ το επικό σκηνικό), ενώ την Παρασκευή 10/2 πραγματοποιήθηκε μία ανακοίνωση για το μέλλον της οικοδέσποινας, Ελεονώρας Μελέτη, που αφορά και την ομάδα της, τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως προς τα τέλη του Φεβρουαρίου το Mega Καλημέρα θα αλλάξει ώρα και αυτό θα συμβεί ώστε να επεκταθεί το ωράριο του "Κοινωνία Ώρα Mega" με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, εν όψει των εκλογών.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα

Η δική τους εκπομπή ασχολείται εντατικά με τα θέματα της πολιτικής, επομένως κρίνεται απαραίτητη αυτή η αλλαγή, ώστε να υπάρχει έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα, τις απόψεις και τις υποσχέσεις των πολιτικών προσώπων.

«Η ψυχαγωγία δίνει χώρο στην ενημέρωση ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Με το βλέμμα στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα, η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αυξάνει τη διάρκειά της. Πιο συγκεκριμένα, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 05:00 μέχρι τις 09:00 στο MEGA.

Αμέσως μετά, στις 09:00, τη σκυτάλη παίρνει η ψυχαγωγική εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους Κώστα Τσουρό, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άννα Ζηρδέλη, θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με την καλύτερη διάθεση».

Mega Καλημέρα

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία των εκλογών ακόμα, αλλά στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και παρόλο που μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ανακοινώσει στους συνεργάτες του τις προθέσεις του, προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα στα τέλη Μαρτίου έχοντας ως στόχο την 9η Απριλίου.