«Μπήκα σε μία περιπέτεια επικίνδυνη, δύσκολη και...» - Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου για την υγείας της  

Ποια η κατάστασή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / marianafpliotou
Instagram / marianafpliotou

Μια πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας αντιμετώπισε πριν λίγες μέρες η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία σήμερα 10/2 θέλησε να μιλήσει για αυτό μέσα από τα social media και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, συγκεκριμένα, οδηγήθηκε σε ένα εσπευσμένο χειρουργείο καθώς η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα.

«Σας μιλάω από το δωμάτιο στο νοσοκομείο στο ΙΑΣΩ. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών, έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύω πραγματικά "the show must go on", σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα ούτε να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε την δύσκολη εκείνη μέρα (δείτε το εδώ).

Η ίδια λοιπόν προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου για την περιπέτεια υγείας της

«Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. Μέσα σε αυτή την αιφνίδια δίνη που δεν ήξερα από που μου ήρθε και τι μου συνέβαινε, υποκλίνομαι στην επιστημονική και ανθρώπινη φροντίδα του γυναικολόγου μου κου Βλάχου Αθανάσιου, του γενικού χειρουργού κου Στέλιου Γαβριήλ, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στην γενική εμπορική διευθύντρια ομίλου Ιασώ κα Χριστίνα Ταμπουρέα.

Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου, Αθηνά και τον αδερφό μου, Στάθη που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ναυπλιώτου.